Ako vyriešiť zimu v dome?
Prvu zimu travime v dome lwbo som sa prestahovala k priatelovi pred casom. Ale je tu strasna zima, teplo je az vecer ked sa prilozi do pece a vyhreje sa dom. Co mam robit, oblcenea chodim teplo a priatelovi rodicia nechcu prikladat do pece rano lebo ze to je zbytocne. Priatel ohrievac na elektirnu nechce lebo ze to berie vela elektriny.
@zuzanita1609 tu tému si pamätám...nechcela dat dieťa do predškolskej lebo ze je to ďaleko a ona nebude čakať na autobus..ci niečo take🙈🙈ktovie ako to skoncilo
Ja som byvala v obrovskom dome, a veru vykurit ho bol des. Riesili sme to tak, a teda bol plynovy kotol a termostat, ze sme prikurili 10 minut rano pred budikom, ze fakt z radiatorov salalo cerstve teplo, a detto na podvecer a chvilu na vecernu hygienu. Potom vecer na gauci ci v posteli sa uz dalo babusit.
Takze cestou by bolo narazovo prihodit v tych 'spickach rano, vecer.
Tam kebyze nastavim beznych bytovych 21° na stalo, zamrznem.
si rozmaznana teplym interierom ... na to si casom zvykne telo a nebude ti vkuse zima... nehovorim o blbosti ze si sa prestahovala ku svokrovcov a nebyvate vo svojom
U nás doma je vždy teplo nebudeme sa predsa obmedzovať teplo je základ aj keď muž chodí v trenkách je mu teplo a ja zabalená v deke vždy prikúri ja milujem teplo neviem si predstaviť že by sme kurili sa iba na večer čo ušetríme nič radšej budeme chorí ,tak to v žiadnom prípade aj keď ráno ideme do práce a v krbe horí pridáme polienko ale sú domácnosti kde majú chladno a nevadí im to lebo sú zvyknutý alebo sú ľudia ktorí teplo nemajú radi ,moja dcéra napríklad tej je stále horúco a nechápe ako mi môže byť zima
@clementisa tak toto je veľmi dlhá veta 😂😀😂
@zltalienka Ano, máme, domy sú si podobné, našou výhodou je podlahové kúrenie, ale to nevysvetľuje ten vysoký rozdiel v platbách.
Za 50e mozes byt rada ze tam vobec si. V prvom rade by si sa mala postaviť na svoje nohy, pracu na plny uvazok, takto sa zit neda. Prepac ale ze ti neni kok*tno za 50e byvat u nich, jesť u nich, voda, elektrina… To nepokryje ani jedlo pre teba samu, kde ešte ostatné veci..To je naozaj to najmenej ze ti je tam zima.

Bývame v dome .. keď som bývala u našich ocko tak kúril že sme museli vetrať lebo on nedopustí aby jeho rodina žila v zime . Kúri sa u nás od rana stále a to aj teraz keď bývame sami keď potrebujem nakúrim si … to čo je za zgrlenie toto preboha ! Nechápem … aby som doma chodila v deke lebo šetrenie ? Ročne kupujeme drevo vždy v lete za 450 EUR a uhlie za 530 a ešte nám vždy ostane.