Ako zabrániť opadávaniu snehu zo zasneženého stromčeka?
Potrebovala by som poradiť, kúpila som si nový zasnežený stromcek ale strašne ten sneh z neho opadáva je možné niečo použiť na ten stromcek? Niečo nastriekat aby toľko neopadaval? Ďakujem
@alinka183 nemam skusenost, ale mozno lak na vlasy? Mne sa to tiez velmi paci, ale presne preto som nekupila, ze to velmi opadava
@anonym_5002a5 no neviem či zrovna toto je dobrý nápad. Lak na vlasy je horľavý, stačí prskavka či sviečka v blízkosti stromčeka a nešťastie je na svete.
Tri roky nám padal potom som ho vyhodila a druhý krát takú blbost nekúpila
@alinka183 na toto pomôže iba jedno - vyhodiť
@lakebabe tie tak uvažujem že ho po Vianociach predám ak ho ovšem dakto kúpi, a kúpim si na rok nový už nie takyto
@alinka183 my sme ho predali hned sama som bola prekvapená odzdobil sa dali sme ho do garáže a v septembri som ho nahrala na fb na skupiny s fotkami z vianoc ozdobený a prišli pon za tri dni. Ten sneh som za sedačkou našla este po par týždňoch bol vsade. Kúpili sme taky s trochou nastriekaneho snehu nie tento osnezeny. Ale po Vianociach ho asi nepredas skor na jesen pred sviatkami
@anonym_7dfb5e jasne vyhodím 200eurovy stromcek🤦♀️
@alinka183 Aha, takže radšej predáš. No veď 200 €. Ale dúfam, že do inzerátu túto závažnú chybu napíšeš. Či to dáš na slovenský spôsob “keď nám zdochne koza, tak nech susedovi zdochnú dve”. Hlavne že sa ho zbavím a ešte mi aj zaplatia.
Takýto stromček by som ti prišla oplieskať o hlavu, lebo o takejto “vade” si musela vedieť. A môžeš sa chytať za hlavu a urážať koľko chceš.
Ak ho nechceš vyhodiť, tak jedine použiť niekde do exteriéru (záhradu, pred panelák…) a ozdobiť so svetielkami.
@alinka183 Aha, takže radšej predáš. No veď 200 €. Ale dúfam, že do inzerátu túto závažnú chybu napíšeš. Či to dáš na slovenský spôsob “keď nám zdochne koza, tak nech susedovi zdochnú dve”. Hlavne že sa ho zbavím a ešte mi aj zaplatia.
Takýto stromček by som ti prišla oplieskať o hlavu, lebo o takejto “vade” si musela vedieť. A môžeš sa chytať za hlavu a urážať koľko chceš.
Ak ho nechceš vyhodiť, tak jedine použiť niekde do exteriéru (záhradu, pred panelák…) a ozdobiť so svetielkami.
@anonym_7dfb5e to ze opadáva umelý sneh je vada?😂
@anonym_7dfb5e o akej vade som mala preboha vedieť? To ako sa somnou rozpravate? To si vyprosim,skrátka som si prišla po radu co sním aby tak strašne neopadaval a nie ze ma vadu alebo niečo podobne.Vadi ze je z toho bordel nič viac.Majte sa a viac nekomentujte a neurazajte.
@anonym_7dfb5e to ze opadáva umelý sneh je vada?😂
@alinka183 No zrejme áno, keďže aj tebe to VADÍ.
A neviem, čo ti je také smiešne.
@anonym_7dfb5e o akej vade som mala preboha vedieť? To ako sa somnou rozpravate? To si vyprosim,skrátka som si prišla po radu co sním aby tak strašne neopadaval a nie ze ma vadu alebo niečo podobne.Vadi ze je z toho bordel nič viac.Majte sa a viac nekomentujte a neurazajte.
@alinka183 Nikoho neurážam. Pre mňa za mňa si ho predaj aj za 300,- €. Len či to bude fér voči kupujúcemu. A keď si to zoberieš z opačnej strany, tak či by si bola rada za takúto kúpu. Ale zrejme som niekomu stupila na otlak.
Aj tebe pekné sviatky.
@alinka183 Nikoho neurážam. Pre mňa za mňa si ho predaj aj za 300,- €. Len či to bude fér voči kupujúcemu. A keď si to zoberieš z opačnej strany, tak či by si bola rada za takúto kúpu. Ale zrejme som niekomu stupila na otlak.
Aj tebe pekné sviatky.
@alinka183 choď ho vrátiť a vyber si iný 🤷♀️ my sme kupovali včera, predavač ma presviedčal na zasnežený, no mne príde divné, mať v teplej izbe 'zasnežený' strom s ozdobami. A keď som videla ten 'sneh' na koberčeku, už vôbec nebolo o čom. Súhlasím s @anonym_7dfb5e - ak by si ho predávala a neuviedla v inzeráte, že z neho padá sneh, je to podľa mňa skrytá vada, o ktorej si vedela a zámerne na ňu neupozornila 🤷♀️ podľa mňa to nijak neovplyvníš. Aspoň by som ho poriadne vytriasla vonku.
@alinka183 nic nepomoze
Snad sa na buduci rok poucis a nekupis taku toxicku hovadinu

@alinka183 nemam skusenost, ale mozno lak na vlasy? Mne sa to tiez velmi paci, ale presne preto som nekupila, ze to velmi opadava