icon

Ako zariadiť 3-izbový byt pre štyroch?

7. okt 2024

Ako by ste rozdelili miestnosti v takomto byte? Má 60m2. Tá najmenšia miestnosť je malá pre dve deti a keby chceme z nej pre nás spálňu a do nej manželskú postel, je to od steny po stenu, čo je nepohodlné🫣.
Je to malý byt pre štyroch?

Ako zariadiť 3-izbový byt pre štyroch?
Strana
z2
anjelok
7. okt 2024

Spojila by som obyvku s kuchynou a priecku 9m izby posunula k balkonovym dveram a tam mala spalnu. Vacsia izba detom.

didus35
8. okt 2024

Máme takyto isty byt a dve deti. V najmenšej máme manželsku posteľ, komodu a namieru robený rohový pracovný stôl. šatníkovú skriňu máme v chodbe. V detskej izbe máme na jednu celý stenu od hora až dole zostavu z Ikey, aby sa tam vošlo všetko, máme dvojročného chlapca a 7 ročne dievča, takže diametrálne odlišne hračky, pomôcky do školy a všetko, preto tam treba veľký ukladací priestor, nech nie je všetko po byte. Dôležité je mať všade ukladací priestor z v gauči, v posteli a pod, aby bolo čo najmenej veci vidno, lebo naozaj je to malý priestor, a keď máte všetko von, tak sa zblaznite.

zuzulka558
9. feb 2025

My mame 76 m ale tiež menšiu jednu izbu len na spanie, staršia ma detskú večer na spanie, cez deň ako,, obývačku,, vyklápací posteľ ma, ďalšia poschodová posteľ a dole na hranie, obývačka vyklápacia posteľ ani by si to nespoznala, šatník mame samostatný

pieksamaki
9. feb 2025

My sme byvali s 3 deťmi v rovnako veľkom byte....mali sme poschodovu postel.......a tak....

lentilka46
9. feb 2025

V podobnom som vyrastala, rodicia mali najmensiu izbu a v nej postel,dokonca pod oknom, a jednu skrinu. Bolo to v pohode, chodili tam len spat. Urcite by som sa ako rodic uskromnila s najmensou izbou a vacsiu dala detom ako detsku izbu. Je to na par rokov, potom sa ti odstahuju, vymenis spalnu s detskou a budes mat hostovsku aj viac miesta pre seba.

Strana
z2