Malá spálňa a rohová posteľ

mirina
18. jan 2011

Ahojte, mam problem.... Kedze mame neplanovane tri deti - dve baby a jeden chalan, som nutena vymenit obrovsku spalnu v rodinnom dome za jednu z dvoch malych detskych izieb. Dvom babam nechame velku - povodne spalnu, synovi pojde najmensia izbicka, nam s manzelom cosi vasia izba. Problem je ale v tom, ze manzelska poste vojde cela do jedneho rohu polovice izby - tz. po oboch bocnych stranach bude stena bez prechodu + stena pri hlave /ostane len maly priestor na mini nabytok na druhej strane izby/. Kedze mame podkrobne byvanie, postel budeme musiet dat vyhotovit na mieru, mini strine tiez. Neviem najst vhodne riesenie na typ rohovej postele. Ak ste mali podobny problem, ako ste ho vyriesili?

nika251
18. jan 2011

Myslim, ze toto by som riesila skor na www.modrastrecha.sk . Tam sa skor zapodievaju prestavbami...Prejdes tam ak kliknes v pravom hornom rohu na Prejdi na .

mamkaivka
19. jan 2011

my máme super stolára povieme mu zhruba našu predstavu a on už vie ako na to 🙂 🙂

ivett1
19. jan 2011

@mirina ...skus sa opytat tak ako radi nika251 na stranke modra strecha, ta sa venuje byvaniu...a ja by som to tiez riesila cez stolara... 😉 ...aj ten nas je super 🙂