Ako zariadiť špajzu?
Ahojte. Prosím vás, tie ktoré máte odkladacie nádobky z ikea, na suché potraviny (s bielym vrchnákom) ste spokojne? Alebo kde môže kúpiť niečo podobné? Resp. budem rada, ak mi dáke údaje tipy ako pekne a efektívne zariadiť špajzu v byte.. Dakujem
@lasona vyzerajú fajn, ale pôjdu na policu, takže tieto by mi zabrali asi viac miesta. Ďakujem za tip
Majú aj menšie, respektíve nižšie tie nádoby. Ja som si nevedela vybrat
Ja som si tie z Ikea kupila a bola som nadsena. Ale postupne som ich prestala pouzivat, mam ich uz iba par.
Akosi som sa nepopasovala s naplnanim, minanim, doplnanim nadobiek.
Ked som mala naspodku par cm, prisypala som novsi obsah. Nikdy som to neminula cele. A tak sa mi casom zdalo, ze obsah niektorych mam naspodku ktovie ako stary... Sice som ich obcas vysypala, nadobku umyla, ale aj tak som nebola spokojna.
Ked mam suroviny v povodnom baleni, vidim zaruku a nie je problem dodrzat FIFO.
Ale nie je to take pekne 🙂
@brusnatanecnica tiež mám ten problém s dopĺňaním a zárukou. ale keď tie dózy sú také pekné a hlavne chránia pred rozšírením potravinových molí napríklad, niekedy si ich môže človek priniesť z obchodu a zamorí si nevedomky špajzu.
@zmrzlinka8 dopĺňam buď keď mám prázdnu nádobu ( krupica, hladká múka, špagety). To, čo mi trvá dlhšie kým miniem, tak to čo je naspodku presypem do misky, nasypem nové a navrch dám to staré aby sa to minulo...
@kathhii ja to robim presne tak isto

Ja ich mám a som spokojná