icon

Ako zariadiť špajzu?

5. apr 2025

Ahojte. Prosím vás, tie ktoré máte odkladacie nádobky z ikea, na suché potraviny (s bielym vrchnákom) ste spokojne? Alebo kde môže kúpiť niečo podobné? Resp. budem rada, ak mi dáke údaje tipy ako pekne a efektívne zariadiť špajzu v byte.. Dakujem

motogirl699
5. apr 2025

Ja ich mám a som spokojná

lasona
5. apr 2025

Ja som kúpila v tedi. Som spokojna.

autor
5. apr 2025

@lasona vyzerajú fajn, ale pôjdu na policu, takže tieto by mi zabrali asi viac miesta. Ďakujem za tip

lasona
5. apr 2025

Majú aj menšie, respektíve nižšie tie nádoby. Ja som si nevedela vybrat

brusnatanecnica
6. apr 2025

Ja som si tie z Ikea kupila a bola som nadsena. Ale postupne som ich prestala pouzivat, mam ich uz iba par.
Akosi som sa nepopasovala s naplnanim, minanim, doplnanim nadobiek.
Ked som mala naspodku par cm, prisypala som novsi obsah. Nikdy som to neminula cele. A tak sa mi casom zdalo, ze obsah niektorych mam naspodku ktovie ako stary... Sice som ich obcas vysypala, nadobku umyla, ale aj tak som nebola spokojna.
Ked mam suroviny v povodnom baleni, vidim zaruku a nie je problem dodrzat FIFO.
Ale nie je to take pekne 🙂

zmrzlinka8
6. apr 2025

@brusnatanecnica tiež mám ten problém s dopĺňaním a zárukou. ale keď tie dózy sú také pekné a hlavne chránia pred rozšírením potravinových molí napríklad, niekedy si ich môže človek priniesť z obchodu a zamorí si nevedomky špajzu.

kathhii
7. apr 2025

@zmrzlinka8 dopĺňam buď keď mám prázdnu nádobu ( krupica, hladká múka, špagety). To, čo mi trvá dlhšie kým miniem, tak to čo je naspodku presypem do misky, nasypem nové a navrch dám to staré aby sa to minulo...

malinovka333
7. apr 2025

@kathhii ja to robim presne tak isto

kuggis
7. apr 2025

Ja som si objednala teraz z bonami a páči sa mi to , že sú takto odstupňované mám 3 vedľa seba , takže veľa surovín som si do nich uložila