Akú kvalitnú fľašu na pitie pre školáčku vybrať?
Ahojte, poradíte mi prosím kvalitnú fľašku na pitie do školy pre 10 ročnú slečnu? Ďakujem
https://www.korekta.sk/Tasky-a-batohy-c10_0_1.htm ja som kupovala tuto celkom sa to dá za rozumnu cenu
Ion8
@mimik80
@nynia
@anketkarka ďakujem .)
Normalne jak som dopil sedmičku kokakolu, tak som fľašu vymyl a do toho dávame piť. My jak deti sme tiež nemali žiadne ortopedicke fľaše a žijeme :D
Ty vole vy ste fajnoví. Normálne fľašu od malinovky. Či vaše 10 ročné deti nevedia z takej piť?
Ja tiež nechápem riešiť tie fľaše. Však normálne v obchode predávajú minerálku v 0,5l fľaše a potom doplniť 😅
@thirstymonk
@sisska96
@yelena159 vy si dopĺňajte čo chcete. Ak neviete poradiť tak nepíšte radšej nič....
@yelena159 no 100 ludí 100 chutí, to je len týp je tam viac typov fliaš nájdide si teda podla svojho gusta správa aj tak nepatrila vám ale autorke a to je len ty záleži už na nej ako sa rozhodne nikomu nič nenutim. Vy máte za cieľ tuším len vyrypovať toto je uplne ale uplne zbytočná reakcia. A mna to nezaujíma čo sa vám páči ani sme si nepotikali 😉
Ináč ja dávam normálne aj do fliaš to je pravda, kúpili sme síce podobnu taku čo sa páčila mojim ale časom prešli sami na normálne flašky. Ako je to tiež len na chvílu ale tu sklennu si chválim dodnes ale tu už som už nenašla.
My máme pre obidve deti tritánové fľašky, s takým tým uzatváraním, ktoré netečie ale dokážu s ním jednoducho manipulovať aj menšie deti
Ja som dospelá a pijem z tritánovej fľaše so slamkou. Pre mňa najpohodlnejši spôsob. Nebudem raz do týždňa kupovať minerálku alebo nejakú sladkú srajdu kvôli fľaši. Jednak to vôbec nie je ekologické a ešte tie fľaše aj za prd stoja. To isté desiata. Načo kam denne mazať šáčok keď to môžem dať do boxu?
@kajusik1403 tritánové fľaše sú fakt super, my máme všetci vrátane detí.

Albi