Akú práčka so sušičkou odporúčate ?
Aké práčku so sušičkou odporúčate? Cenu chceme do 550 max. aj sme našli rôzne značky za také cenu, ale nevieme, ktorá značka lepšia. Mňa zaujala LG, ale manžel že aj Beko značka či nie je dobrá, Elektrolux, Samsung. Poradte ďakujem.
@janaakt moja ma na standardne susenie spotrebu vody 3l nevidim na tom ozaj nic strasne... A pranie na bavlne 50l na starek som mala 48...
@kikaaa444 V tvojej hlavičke sa co vytvorilo-ze si nenapisala co si napisala?
Ja som nikde nenapisala ze sa mi niečo nepáči. Reagovala som slusne len na tvoju informaciu ze časovo je to o tom istom. No nie je. Dalej som uz napisala slusne ze je kazdeho vec co mu vyhovuje. Ty si tu zacala skakat do mna ako tu nemam čo robiť, diskutovať a riešiť. Cize dalsie prispevky uz boli len reakciou na tvoje prázdne reči plne subjektivnych pocitov. Autorka sa vyjadrila ze nema problém s mojim nazorom. A ano mam skúsenosti aj s 2v1. Naozaj mi uz daj, prosim ta pekne, pokoj. Ty otravujes mna neustalymi utokmi. Skus si po sebe všetko pekne prečítať a aj moje reakcie.
@evittam a ja som napísala že časovo to iste je . Akceptuj to prosím , ja mám skúsenosti s oboma a ani pri jednej som čas neušetrila . Ty áno . ja nie .tak sa láskavo neopakuj ako pokazený gramofón že to nie je rovnaké . Ok ty máš skúsenost že to nemáš rovnaké , ja skúsenost mám že to časovo rovnako je . Tak ma láskavo nepresviedčaj o opaku. Každá značná je iná , to že ty si to mala s 2v1 dlhsie neznamená teraz že to ma cely svet dlhsie . Neviem čo na tom nechápes . Ja som napísala autorke že dobre sú aj tie 2v1 pretože pre mna je to rovnaké , Ty si mi zacala komentovať že nie nie je to rovnaké . Ok ty si to rovnaké nemala ja áno, vieš to pochopiť alebo ? Jediný kto otravuje si ty , ty si zacala ako prvá písať na moje meno zato že som napísala niečo s čím sa ty nestotožňujes . Ale to je tvoj problem .
@veronicka88 Podla mojich skúseností 2v1 kym vyperie a vysuší tak cca minimálne v priemere 3h, ci? 😉
@kikaaa444 Tvoj problém je,ze nechceš pochopiť pointu. Ja pisem nie o usetrenom čase ale o množstve pradla vyprateho a vysušeneho za ten istý cas. O tom som pisala.😉
Btw.zrazu je super ked ti za rovnaký cas vyperie a vysuší tvoja 2v1 ale mne ked perie "len" hodinu cosi tak je to "nic moc"....Ale ok. Zhodneme sa na tom, ze sa nezhodneme. A nepochopili sme sa. Naposledy a úprimne pekný vecer.😊😉
@uzanka16 No ved citam, ze odpovede nie su priame na vasu priamu otazku 🙈
My sme mali Electrolux 2v1, samozrejme so 6.zmyslom a bola som fakt spokojna. Doteraz slape aj novym majitelom, ktorym sme byt predali. A to sme uz 1,5 roka mimo a nam ficala 3 roky pri deckach stale 🙈
Skusim pohladat presny model a pripadne vam poslem link do ss.
@evittam ja nepustam naraz automatiku. Neosvadcilo sa mi to a zerie to viac elekteiny. Tiez pwriem na mix alebo bavlna zrychleny (1h)a zalezi co susim. Ja si rozdelim pracky spodne pradlo dam na hodku, maleho najmensieho veci tiez max 90min,a ked pustam normalne pracku davam 2hodiny.malokedy mam nieco mokre... Takze ano v priemre na plnu oracku tie tri hodky... Ale mne na tom nezalezi. Ja to davam cez den na kopu a vecer skladam zaradom:D aj tak na to cez den nemam cas teraz pri babatku. Akurat manzelove fricka vesiam lebo sa mi nechce zehlit a ma par takych ech krcivych a rifle a nojavice tiez... No proate som sa musela naucit. A ked som sa naucila tak to ide fajn. Ja som spokojna...
@nika3136 mne sa vidi ze my filter mame... Manzel zajtra pozrie....
@nika3136 aka znacka?
@evittam moja mila ja som nikde nenapisala že vyperiem a a ususim za hodinu . Napísala som že to trvá rovnaký čas . A je jendo či to je to dve hodiny , tri. Alebo 5 . Jednoducho u susicky ( beko ) to nebolo o nič menej . Proste pri mojom množstve prádle , sú oboje časovo rovnaké . A napísala som , každý hľadá niečo iné. Kto nesusi často a veľa staci 2v1. A ty si sa hneď do toho obula lebo zrejme nedokážeš prekusnut že nie každý ma rovnaku skúsenost ako ty . Zato ja som hneď povedala každému vyhovuje niečo iné, v mojom prípade to bolo časovo rovnaké . V tvojom nie . Vybavené . Nechápem to odomna chceš hovoris aj iným jazykom? Píšem ti stí krát že pri mojom používaní a množstva pradla to bolo vždy rovnaké . Vieš to prosím pochopiť ? A koľkokrát mám napísať že neotravuj ma a neoznacuj ma viac v komentároch otravuje ma to . Rozumieš ? Dakujem
@veronicka88
Neviem, toto bola len recenzia, ktoru som citala, ja som si zvolila radsej len pracku, na susicku setrim...a aj ked som ju uz mohla kupovat, stale vaham
@nika3136 jaj aha... Takze nevieme ci to nebola najlacnejsia candy ci beko.... Pki dik za info uz som sa zlakla skoro... My sme to mali minuly rok presgudovane od hora dole a tiez sme atudovali mauly recenzie....
@evittam napísala si mi komentár že Musím mat posledné slovo že nech ešte napíšem nejaké dristy . Ani som neodpísala , komentár si zmazala a potom si ma opäť označila v inom komentári 😀 ja som dávno neodpísala no ty stále čakáš že napíšem už dávno si mohla skončiť keď už toľko sa lúčiš . Prosím ta čuš už a neodpisuj mi viac .
@veronicka88
Nasla som v komentaroch ze"samsung ecobubble neviem presny nazov"
@veronicka88 dnes som kukala na 1 stránke napr. LG a tam písali ze filter ma, skúsim to zas pohľadať.
Ja mám túto AEG L9WBC61B. Tiež som pôvodne nechcela veľa investovať, ale porovnala som si spotrebu voda a elektriny s ostatnými a bola bezkonkurenčná. Vystihla som akciu, stála do 1000e, ale myslím, že sa to oplatí do budúcnosti. Suším hlavne uteráky v zime. V lete a aj dnes pekne vonku. A tie reči, že len zvlášť, to som počúvala aj ja, len na otázku prečo mi nikto nedal odpoveď. Pračka na jeden krát vyperie veľa, perie dlho, ale vyperie super. Pranie si viem predsa spustiť aj cez týždeň. Nemusím prať len cez víkend 4-5 pračiek a zároveň sušiť.
@veronicka88 prosim ta vies mi povedat aku znacku a model mas (prepac, ak si to tu uz pisala, ale nechce sa mi cele forum citat)? Lebo vacsina co som ja pozerala mali na susenie taku spotrebu vody ako aj na pranie. Ak existuje aj taka co ma menej, bola by som velmi rada 🙂
@veronicka88 zabudla som este ale, ze my bohuzial potrebujeme slimku 45cm 😕 ak by bola taka tak hned aj objednavam 🤣
My mame tuto, zabudovanu v kuchynskej linke, perem kazdy den, susim podla potreby, teraz su deti chore, takze sa snazim nevesat a davam prevazne susit, nakolko sa neda kvoli chorobe velmi vetrat v byte a tak postelne pradlo, prakticky vsetko mam hned po prani aj vysusene🙂 odporucam, do maleho bytu alebo ako my zabudovanu v kuchyni a ANO, urcite je lepsie mat pracku a susicku, ale aj toto je SUPER ak nemate inu moznost
Baby, my mame Bosch (pisem hromadne nechce sa mi hladat ktora ste sa pytala) tu najvyssiu radu co v testoch vysla deuha po miele. Ked date naor. Nay. Sk podla ceny zoradit 2v1 tak parametfovo je to ta najvyssia boschka. Ja absolutne nelutujem ze sme zainvestovali. Pridavam foto z manualu o spotrebe vody. Kazdu a jednu co som mala vybratu som si porovnavala manualy a tato vysla jednoznacne naj.
Susenie si viem aj nastavit od 30-120min nemusim auto a poslednu so u toto pouzivam menej energie to miniem a rychlejsie vysusi.
@janaakt paci sa kolentare vyssie
@janaakt slimky zeru ech vela vody a energie takze ak by som mala brat slim 2v1 nekupim:-/manzel by sa so mnou po vyuctovani rozviedol:D

my mame LG tu uzsiu 45x60 na 7 kg pradla a sme spokojni, vyperie super, aj vysusi. Susim v nej vsak pomenej, chcela som to hlavne ako moznost, ked potrebujem nieco rychlo oprat/susit.