icon

Akú práčka so sušičkou odporúčate ?

uzanka16
1. feb 2020

Aké práčku so sušičkou odporúčate? Cenu chceme do 550 max. aj sme našli rôzne značky za také cenu, ale nevieme, ktorá značka lepšia. Mňa zaujala LG, ale manžel že aj Beko značka či nie je dobrá, Elektrolux, Samsung. Poradte ďakujem.

Strana
z5
janaakt
2. feb 2020

@veronicka88 takze dobre som pozerala. Ano, prave preto som sa rozhodla, ze 2v1 to urcite nebude. Ak nam bude susicka velmi surit, tak mame plan dat samostatnu do vst. skrine na chodbe, len tam budeme musiet dotiahnut zasuvku 🙂 Dakujem velmi pekne kazdopadne 🙂

uzanka16
autor
2. feb 2020

@veronicka88 slinky to ssu tie male práčky? Lebo mmy mame takú malú úzku už 5. rok perieme veľmi často a zatiaľ ani raz nedoplatok za vodu ci elektriku

veronicka88
2. feb 2020

@uzanka16 ano, ale 2v1 slim je rozdiel...

janaakt
2. feb 2020

@uzanka16, presne ako hovori veronicka88, slim pracka je co sa tyka spotreby ok, ale kombinovane slim pracky so susickou maju spotrebu vody na 1 program prania so susenim spotrebu okolo 120l vody.

uzanka16
autor
19. feb 2020

Už máme kúpenú ale prečo púšťa po sušení toto? Celá guma v práčke co tesni je od toho a sklo na bubne, myslela som ze to z mikiny ale robí to aj ked spodné pradlo dám a uteráky, to by nemalo nie?

uzanka16
autor
19. feb 2020
renatka100
19. feb 2020

@uzanka16 je to normalne ak nema filter - po kazdom prani to na odlicovacom navlhcenom tampone zotriem a periem dalej, zaklad nedavat po ciernej bielu a po postelnom pradle pekne veci. Ked sa naucis tak budes urcite spokojna.

uzanka16
autor
19. feb 2020

@renatka100 aha ďakujem za info, som teda rada, zatiaľ fakt super susi

hu.hu
19. feb 2020

@uzanka16 mam 2v1 a som spokojna... vecer hodim spinave, rano vyberam ciste+suche, to iste ked idem do prace,na vylet. Ma parne pranie, vlastne pracie prostriedky s autom.davkovanim podla intenz. zaspinenia, nekrcivy program, je velmi setrna a ticha. Zn.Miele, investovat ale musis viac ...

uzanka16
autor
19. feb 2020

@hu.hu už máme kupenu

hu.hu
19. feb 2020

@uzanka16 tak nech dobre sluzi !

uzanka16
autor
19. feb 2020

@hu.hu dakujem

veronicka88
20. feb 2020

@uzanka16 mne toto nikdy nerobi. Ja mam program na precistenie Fluff ten raz za cad pustim a vsetko mi to vyjde do odpadu

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
mimi640
8. mar 2022

@uzanka16 a akú značku a model práčky so sušičkou si vlastne kúpila? Je to už 2 roky, ako si spokojná?

uzanka16
autor
8. mar 2022

@mimi640 nejdem už čítať príspevky vyššie keďže to už bolo dávno a čo taká písali, kúpila som Beko 2v1, ako práčka super, nemôžem povedať nič zlé ale čo sa týka sušenia je ten problém, že pred ďalším praním musím ak nie aj na 2-3x pustiť na prázdnom práčku nejaký krátky program, čo ostáva všetko vlákno z prádla čo osusilo a potom by som to mala všetko na mokrom nalepené, riadne púšťa z oblečenia materiálu po suseni, tak v podstate ako sušičku to nepouzivam, lebo to bola hrôza, fakt tak sa potvrdilo ak sušičku len čisto samu žiadne také práčka a sušička v 1.

renatka100
8. mar 2022

@uzanka16 a nezostava ti to na gume vpredu pri otvore pracky? Aky mas model?

veronicka88
8. mar 2022

@uzanka16 Nebola by to hrôza,hore sme ti radili že treba investovať a Beko určite nie je investicia

babulka40
25. apr 2022

@simonecka008 ,MôžEM VEDIET AKO TO MATE RIESENE DVE PRAčKY ZVLAST MALOM BYTE,MY MAME MALU KUPELNU,SUSICKA SA NAM NEZMESTI.DAKUJEM

Strana
z5