icon

Akú práčku vybrať?

janula2511
2. jún 2025

Ahojte,potrebujem kúpiť novú práčku.poradte akú značku? Prikláňam sa k Samsung , Bosch alebo Beko.ktorú by ste poradili?

ukgirls
2. jún 2025

mala som samsung a bola najhorsia a najdrajhsia ... bosh je dobra znacka a tiez lg .. teraz mam haier kedze mala dobru cenu a aj ked som nepoznala znacku milo prekvapila

nikii23
2. jún 2025

@janula2511 ahoj, tiež som chcela samsung ale nakoniec sme sa rozhodli pre gorenje, lebo mala funkcie ktoré som chcela a aj dobru cenu. A za mňa super. Odporúčam kúpiť práčku s parnými funkciami, za mna super vychytavka😊

danculka25
2. jún 2025

Ja mam Samsung a sice uz som si zvykla,ale uz by som ju nekupila ,nejako blbo perie sa mi zda.Z tychto troch by som sla do LG, ale pred tym som mala Indesit 2x a tie boli naj podla mna

moony99
3. jún 2025

Už som mala veľa značiek,najlepšia LG,úplne tichá ani nepočuť, že perie a má programy ktoré treba,nie úplné zbytočnosti ktoré nevyužijem.8 rokov bezchybná prevádzka.

avanka
3. jún 2025

@janula2511 a my máme zase Samsung Ecco bubble slim,už ide cca 8 rokov,krásne perie, je tichá, má pre nás využiteľné programy, za nás super

misuliacik81
3. jún 2025

LG inú už nechcem. Najlepšie je mať s pripojením na wifi, ak sa náhodou niečo stane majú apku cez ktorú priložíš mobil k práčke,zavoláš do servisu a pekne im ukáže chybu. Potom už len príde technik s náhradnou súčiastkou a vymení.

liaka
3. jún 2025

@janula2511 ja som pozerala pracky,našla jednu kde bolo pisane pri koliesku ze white, color, mix pranie ze som si mohla pretocit koliesko alebo stlacit pupcek a vybrat program a teraz ju ani za svet neviem nájsť. Ak by si takú videla posli link prosím. Bola cca do 360 eur

janula2511
autor
3. jún 2025
@liaka

@janula2511 ja som pozerala pracky,našla jednu kde bolo pisane pri koliesku ze white, color, mix pranie ze som si mohla pretocit koliesko alebo stlacit pupcek a vybrat program a teraz ju ani za svet neviem nájsť. Ak by si takú videla posli link prosím. Bola cca do 360 eur

@liaka aká značka?

janula2511
autor
3. jún 2025
@moony99

Už som mala veľa značiek,najlepšia LG,úplne tichá ani nepočuť, že perie a má programy ktoré treba,nie úplné zbytočnosti ktoré nevyužijem.8 rokov bezchybná prevádzka.

@moony99 konkrétne ktorá LG?

liaka
3. jún 2025
@janula2511

@liaka aká značka?

@janula2511 neviem. Kukala som to vlaku obcas nebol signal tak mi neulozilo 🥲

janula2511
autor
3. jún 2025
@moony99

@moony99 aké značky pračiek si už mala?

pipimonterova
3. jún 2025

@janula2511 Samsung nekupuj,ma v sebe kazitka a ziadny opravar ti ju nebude vediet opravit kedze Samsung si chrani svoj servis,ktory si uctuje na stovky...

marusiao
3. jún 2025

Keď som išla vyberať práčku, tak som pozrela na Heuréke hodnotenia. Vybrala som si Elektrolux a som veľmi spokojná. Mám ju 10 rokov.

moony99
4. jún 2025
@janula2511

@moony99 aké značky pračiek si už mala?

@janula2511 Whirlpool,Gorenje, Elektrolux, Samsung

moony99
4. jún 2025
@janula2511

@moony99 konkrétne ktorá LG?

@janula2511 LG FLR7A82WG

hefo
4. jún 2025

Ak zvrchu plnenú, tak určite nie Whirlpool, lebo vrchný plech prehrdzavie do troch rokov...

janula2511
autor
4. jún 2025
@moony99

@janula2511 Whirlpool,Gorenje, Elektrolux, Samsung

@moony99 s Gorenje bola dobrá práčka?

janula2511
autor
4. jún 2025
@moony99

@janula2511 LG FLR7A82WG

@moony99 ako si spokojná?kúpila by si ju aj druhý krát? nejaké mínusy má?

moony99
4. jún 2025
@janula2511

@moony99 s Gorenje bola dobrá práčka?

@janula2511 tá bola tiež tichšia,a celkovo fajn aj dlhšie vydržala, mala aj funkciu pary.Najhoršia bola Whirlpool,hučala hrozné a po 2 rokov samé poruchy,Elektrolux zas po 3 rokoch odišiel ovladací panel,potom ložiská.

moony99
4. jún 2025
@janula2511

@moony99 ako si spokojná?kúpila by si ju aj druhý krát? nejaké mínusy má?

@janula2511 určite by som si ju kúpila, z tých všetkých najlepšia,a to som ich mala dosť veľa.Aj po rokoch stále ako nová.

saxana000
4. jún 2025

Mne frci 200eurove beko uz 9 rokov a nebyt trochy hrdze co ju deti s muzom pokazde osprchuju a neutru tak to na nej ani nezbadas.. pradlo cistucke nikdy ziadne flaky ani smrad.jedine ze lubila papat color catcher obrusky ale aj s tym uz som vybabrala.. ked mi nahodou umrie idem zas do beko znacky ale tentokrat vacsiu s parou a bublinkami.