icon

Akú teplovzdušnú fritézu zvoliť na stripsy pre dvoch?

Včera o 14:17

Aku veľkosť reálne využívate potrebujem to na stripsy pre dvoch?
Stratila som sa v tej ponuke 😂

zuzinka888
Včera o 14:19

Ja mam 7l tefal- a robim v nej vsetko- milujem ju. Keby viem ze nieco take na trhu pred 3 rokmi ani ruru nekupujem.

petronelag
Včera o 14:23
@zuzinka888

Ja mam 7l tefal- a robim v nej vsetko- milujem ju. Keby viem ze nieco take na trhu pred 3 rokmi ani ruru nekupujem.

@zuzinka888 Napíšte, čo všetko tam robíte, lebo aj ja chcem začať používať novú - môžu sa v nej robiť dve jedlá súčasne je dual.

anonym_49a0d8
Včera o 14:24
@zuzinka888

@anonym_autor stačí ti menšia, tak do 5l max.
@zuzinka888 asi neporozumela otázke.

vikusjk
Včera o 14:39

@anonym_autor pre dvoch kludne mensiu, my sme traja, mam 5,5 l a podla mna je akurat.

anonym_5304f7
Dnes o 01:00

@anonym_autor
Aj ked ja vacsinou robim kuracinu specialne kridielka vidu super, dnes to bol na skusku internetovy experiment, filet z lososa rovno z mraznicky len postriekany olejom a popraseny grilovacim korenin. Na prekvapenie ani nie 15 minut na 180 funguje

anonym_0831d1
Dnes o 06:20

Ja mam Philips 6,2l a uplne mi stačí
Väčšiu by som nechcela.Sme 4ria (jedno dieťa čerstvo dospelé,druhé má 15r ,čiže toho zjedia uz viac.
Občas v nej urobim hranolky bez oleja, bataty,zapeciem cestoviny,nejaké jedlo na ten daný den,ale väčšinou ju využívam sama pre seba .

anonym_58aa9c
Dnes o 06:35
@anonym_0831d1

Ja mam Philips 6,2l a uplne mi stačí
Väčšiu by som nechcela.Sme 4ria (jedno dieťa čerstvo dospelé,druhé má 15r ,čiže toho zjedia uz viac.
Občas v nej urobim hranolky bez oleja, bataty,zapeciem cestoviny,nejaké jedlo na ten daný den,ale väčšinou ju využívam sama pre seba .

@zuzinka888 ja som si ju namotivovana kúpila a neviem čo v nej robiť🤣pečené zemiaky mi príliš nechutili, losos dobrý, kurací steak nič moc chyba mi to, že ho na panvici polievam maslom, bylinkami, fašírka suchá.Za mňa je rúra, panvica lepšia Chystám sa na kura, ale neviem ako dlho ho piect.Prosim o tipy čo tam varíte asi ešte neviem ako na to.Chcela som ju hlavne kvôli minútkam z karé, kuraciny a mne sa zdá všetko suché a, ak vyberiem mäso skôr ešte surové😆
@anonym_0831d1

dievca
Dnes o 07:03

My máme teplovzdušnú fritézu ETA VISTA DIGI 4,3l dva týždne.Zatiaľ som robila hranolky a kuracie krídla.Predtým ich naložím do marinády a postriekam troškou oleja z rozprašovača.Prosím Vás tie ktoré ju máte dlhšie,používate do nej papier na pečenie?