icon

Aký bezdrôtový vysávač odporúčate?

domculik
Včera o 10:42

Ahojte dievcata, aky bezsnurovy vysavac odporucate ? 🙂

guudy
Včera o 10:44

Dyson

klarissa25
Včera o 10:46

Mam rowenta 14.60 a som max spokojna

brontofuz
Včera o 11:02

pes

anonym_7f353a
Včera o 11:07

ja odporucam bezsnurovy vysavac. je to parada, nema snuru.

biglovemom
Včera o 11:07

Dyson👍👍

babushkaem
Včera o 11:18

dyson

anonym_520a16
Včera o 11:35

dyson kym nemas najvyssiu radu v15, musis drzat tlacitko zapnutia pocas vysavania...opravte ma dievcata ak to tak nie je...

rowenta 15.60

petamich
Včera o 11:42
@anonym_520a16

dyson kym nemas najvyssiu radu v15, musis drzat tlacitko zapnutia pocas vysavania...opravte ma dievcata ak to tak nie je...

rowenta 15.60

@anonym_520a16 mam dyson V12 a nemusim drzat tlacidlo pocas vysavania, to by som ho nikdy nekupila 🙂

petamich
Včera o 11:42

A teda ja mam doma Dyson V12, akoze dobry je ale zeby som z neho na zadok padala za tie peniaze....

domculik
autor
Včera o 11:53
@petamich

A teda ja mam doma Dyson V12, akoze dobry je ale zeby som z neho na zadok padala za tie peniaze....

@petamich No presne som bola zvedava, ci ten ospevovany Dyson ma take velke vyhody oproti lacnejsim znackam.

petamich
Včera o 11:56
@domculik

@petamich No presne som bola zvedava, ci ten ospevovany Dyson ma take velke vyhody oproti lacnejsim znackam.

@domculik on je vyborny, to fakt nepopieram, kompaktny, lahky, ma vela nastavcov, dobre sa cisti, len nie som 100% presvedcena, ze ten saci vykon je top (ak nie ste na turbo) a myslim si ale to naozaj len domnienka, ze na trhu dnes su porovnatelne aj za menej penazi, teraz sme kupovali svokre na jeziska lacnejsi, tak otestujem a dam vediet 🙂

anonym_1a75ac
Včera o 11:57

Ja mam Hoover, ma dobry saci vykon a vela nastavcov. Dyson je pre mna cenovo nedostupny..

anonym_76268b
Včera o 13:44

mám dyson v15 a som veľmi spokojná. Má dobrý sací výkon a vďaka tomu laseru vidím aj drobný prach. Predtým sme mali vysávač, ktorý mal svetlo, ale tento laser je teda oveľa, oveľa lepší

viktoriaandrascik
Autor odpoveď zmazal
anonym_509b59
Včera o 19:33

Čo hovoríte na Rowenta x clean 7 vysávač? Máte niekto skúsenosti s ním?

pikachu999
Dnes o 05:37

Niceboy hurricane H7 mám a som spokojná

milanemila
Dnes o 05:50

My mame tiez dyson uz dlhsie a som s nim spokojna, mame aj mop od nich. Ono nie vzdy ide iba o vykon (aj ked samozrejme je to parameter na kt sa clovek pri kupe pozera) dolezita je aj ta mechanika a akym sposobom “zbera” spinu zo zeme. To zelene laserove svetielko je super, clovek naozaj vidi vsetku spinu. Ja som ale celkovo milovnikom dyson vyrobkov, takze pre mna to uz je love brand, nehovorim ze iny vysavac nemoze byt fajn.

biglovemom
Dnes o 05:58
@domculik

@domculik ja ti napisem svoju skúsenosť

Mala som lacnejší , rovnaký výkon ako dyson .
Kupila som dyson ,povysavala koberec , a vtedy som uvidela ten rozdiel .
Proste ten lacný mal iny nastavec na koberec a ten koberec nebol dobre vysavany .taka špina bola v nádržke od dyson ze som sa az hanbila !🫣🫣

Ďalšie , to zelene svetlo - uau .
Tie biele svetla tych lacných neukážu ten prach ,špinu ako Dyson .

margotka17
Dnes o 08:45

@domculik ja mám ETA Fénix, super vecička .

maculienka9
Dnes o 09:03

Ak uvazujes nad mokrosuchym tak dreame su topka 🙂 https://www.kupnajlepsie.sk/recenzia-dreame-h15...