icon

Aký je to hmyz na fotke ?

majkamia
1. feb 2020

Prosim vie niekto co je toto?

Aký je to hmyz na fotke ?
Strana
z2
majkamia
autor
1. feb 2020

@77daniela77 nie nie to bolo take ine take chlpate

kucikuc
1. feb 2020

@majkamia není to dobre vidieť ale není to náhodou kožojed?

majkamia
autor
1. feb 2020
77daniela77
1. feb 2020

@majkamia Joj ake skarede to je.....

whatever1
1. feb 2020

@majkamia ňuňuňu🤗

77daniela77
1. feb 2020

@whatever1 Hej,ňuňuňu,ale doma by si to asi nechcela 😂

loginexistuje
1. feb 2020

larva kozojeda

tncka
1. feb 2020

@majkamia tak toto som fakt este nevidela

lindusss2016
1. feb 2020

kozojed

kucikuc
2. feb 2020

@majkamia hmm kožojed sme mali doma tiež s malým sme od toho boli dokusany som rada že som sa toho zbavila bolo to hrozne brr

majkamia
autor
2. feb 2020

@loginexistuje
@lindusss2016
To malo mozno 5mm aj menej velmi.malicke a sa to hybalo..larva to nebola podla mna :-/

majkamia
autor
2. feb 2020

No nasla som cosi na nete moze to byt jeho larva...boze..fuj...je mozne ze bola iba 1? Nasla som to v taske s oblecenim co mi doniesli

kucikuc
2. feb 2020

@majkamia ja som to mala v sedačke dodnes nechápem ako sa mi to sem dotiahlo nevedela som vtedy ešte co to je myslela som si že máme doma blchy že sme taky dokusany postriekala som sedačku sprejom na blchy a to bola chyba poviliezali stej sedačky kožojedy mala som to po celom byte bolo to hrozne potom som volala firmu prišli mi celý byt vystriekať už to je asi 2 roky po tej skúsenosti by som tu vašu tašku s tým oblečením zobrala a vyhodila do popelnice 🥺

77daniela77
2. feb 2020

To oblecko supni hned do pracky pre istotu.....

majkamia
autor
2. feb 2020

@kucikuc boze mna porazi...tak ci tak to bolo v tej taske tyzden uz polozene v spalni...svokra to doniesla a len vcera som mala cas to popozerat lebo mame mesacne babo...

majkamia
autor
2. feb 2020

@77daniela77 akurat som to vsetko pokukala este raz nenasla som nic...a dala som to na 90tku prat... ja mam vecne stastie na hocijaku haved nechapem to do kelu

77daniela77
2. feb 2020

@majkamia No,ked tej havede je teraz vsade vela.Len by som k tym ludom co ti to dali radsej nechodila na navstevu a ani ich nepozyvala domov.....pre istotu.Teraz su premnozene vsi,blchy aj plostice.....

majkamia
autor
2. feb 2020

@77daniela77 doniesla to moja svokra 😮😮😮

77daniela77
2. feb 2020

@majkamia Juuuuj.....tak to je potom tazke....no a ona to ma z domu,alebo jej to niekto dal?

majkamia
autor
2. feb 2020

@77daniela77 to boli veci po mojej prvej dcerke ktore som jej dala asi pred 2rokmi mala to poposuvat inym ludom a co neposunula mi teraz doniesla nazad lebo sa nam narodila dalsia dcerka..takze jedine ona to bude mat doma...a aj to sedi na nu lebo ona ma doma nehorazny bordel a plno veci..satstva a tak...ale nenapadlo by ma ze moze nieco dovliect

77daniela77
2. feb 2020

@majkamia Tak je to jasne....

majkamia
autor
2. feb 2020

@77daniela77 no nic tak uvidime :-/ ci tu bude toho viac

lindusss2016
2. feb 2020

@majkamia neboj sa, kozojed nie je nejak nebezpecny, ani sa nijak prudko nemnozi, lahko sa ho zbavis. Tiez som ich raz nasla v skrinke, kde mam ulozene nakupne tasky. Bolo ich tam par kuskov, iba som to povysavala, textilne som oprala, ostatne vyhodila a uz ich viac nebolo, netrebalo ani striekat, ani nic proste.

majkamia
autor
2. feb 2020

@lindusss2016 Vdaka za utechu...uvidime ci nieco este najdeme.. uz vsetko periem ako blazon :-/

lindusss2016
2. feb 2020

@majkamia neboj, popozeraj, ale podla mna z toho nemusis robit dramu, tieto chrobaky fakt nie su invazivne

kucikuc
3. feb 2020

@lindusss2016 no nepovedala by som,že sa ide toho ľahko zbaviť a nebezpečný možno není ale tie kusance od neho to je podobne ako od ploštice

lindusss2016
3. feb 2020

@kucikuc no ja nvm naozaj. Ja som ich nasla doma asi 4 kusky a len na jednom mieste, nikoho nepohryzli. Kamoska sa prestahovala do bytu zo starymi parkwtami, podla vsetkeho zili pid nimi a boli po celom byte, ale tiez nikoho nepohryzli a po jednom dokladnom upratovani bolo po nich 🤔

majkamia
autor
5. feb 2020

@lindusss2016 nebol to cervotoc chlebovy?

Strana
z2