icon

Aký je váš názor na vertikálny sušiak na prádlo?

lilope
13. feb 2025

Používa niekto vertikálny sušiak na prádlo? Ak áno, aký typ? Na internete je ich veľa, sú robustnejšie aj minimalistické, nízky aj vysoké, cenovo od lacnejších po ozaj drahé. Rada by som videla vaše skúsenosti. Mám obyčajný sušiak s dvoma ramenami po stranách, takú tú klasiku a už ho v byte pomaly nemám kam rozkladať. Budem ho používať už len na balkóne po zime, tak potrebujem kompaktnejšiu náhradu, ktorú postavím aj v chodbe. Viete mi nejaký konkrétny odporučiť? Ďakujem.

Strana
z2
tata1401
14. feb 2025

@lilope určite neoľutuješ😉

findomatej
14. feb 2025

@lilope pripajam sa k skupine so sušičkou. Bývame v dome, v lete sušim vonku, ale v zime je vkuse dym, tak sušička je na nezaplatenie. Náhodou sa nám pritrafila z druhej ruky a som spokojná. V kúpeľni sme nemali na ňu miesto tak je v kúte akoby v obývačke, prechod s chodbou. Proste neštandardné,.dalo by sa zamaskovať, ale neriešim 🙈. Nádobka na vodu sa vylieva, takže potrebuješ iba zástrčku na elektr.
Moja mama ma taký vyšší, dostala ako dar😁, neviem značku, ale je spokojná. Už naoko vidno, že nie je z tých lacných.

pstrap
15. feb 2025

@lilope Ahoj, ja mám tento v byte. Som s ním veľmi spokojná. Mám aj sušičku, ale nesuším v nej všetko. Na tomto susiaku mi všetko pekne uschne. Veľa sa naň zmestí a je aj skladný.

https://www.lidl.sk/p/livarno-home-susiak-na-bi...

michaela789
15. feb 2025

@lilope teraz sa pozerám že ten čo som poslala do diskusie má o jednu tyčku v každom rade menej. Ten môj má 4, vrátane tej poslednej čo je vlastne rám, ale však vešiam aj na to.
Vieš čo, dve práčky pojme ale ako čoho. Ja periem priebežne takže zriedka kedy potrebujem takto nárazovo vešať ale málokedy mi na ňom dojde miesto. Keď už, tak vyťahujem ten rozkladací do strán.

lilope
autor
15. feb 2025

Napíšem všetkým naraz. Ďakujem za tipy a rady, určite poriešim ten vešiak a skôr či neskôr príde na radu aj sušička keď jej nájdem vhodné miesto. Pri dvoch deťoch určite nezapadne prachom.

Strana
z2