icon

Aký kávovar vybrať?

3. okt 2025

Ahojte rozhodujem sa medzi týmito dvoma kavovarmi, možno sa nájde v tejto diskusii niekto, kto ich má a bude mu vedieť poskytnúť recenziu do ktorého skôr ísť .. ďakujem fotka druhého bude v komente.

Aký kávovar vybrať?
autor
3. okt 2025

Toto je druhý

mirka_a_hrasok
3. okt 2025

No, oboje je Sencor a s touto značkou ja veru nemám veľmi dobré skúsenosti... 😀 😅

anonym_118f71
3. okt 2025

No asi chces automat, ale my mame jednoduchy pakovy od DeLonghi Dedica Style a robi super kavu. Ale nam staci espresso a sem tam mlieko do toho, klasicky.

anonym_d6d08d
3. okt 2025
@anonym_autor

Toto je druhý

@anonym_autor ani jeden.
Popozeraj radšej niečo od Delonghi

lindayaaa
3. okt 2025

Jedine Delongi

anonym_2f93ca
3. okt 2025

Delonghi odporúčam

apostolko
3. okt 2025

neviem aky mas rozpocet, ale ja mam ako aj moja rodina dobre skusenosti s Philips kavovarmi, cena okolo 400-500e alevsetko bez problemovo, pozri si na alze maju velky vyber

https://www.alza.sk/philips-series-3200-lattego...

guiseppinka
3. okt 2025

Ak chces aj na mliecne, hladaj s hadickou. Tunstrcis do krabice a nenapachne ti mlieko v chladnicke od kadecoho. Napr siemens ma take. Sme ti pomohli🤣

vikusjk
3. okt 2025

Ak chces dobry kavovar, ktory ti ozaj bude roky sluzit, radsej zvaz kupu Delonghi. Mala som pakovy, teraz mam 7 rokov automaticky a inu znacku kavovaru by som nebrala.

autor
3. okt 2025

No Delonghi sa pohybuje od 400€, ja som chcela niečo do 300€ preto pozerám Sencor 🥺

anonym_c0aeed
3. okt 2025
@anonym_autor

No Delonghi sa pohybuje od 400€, ja som chcela niečo do 300€ preto pozerám Sencor 🥺

@anonym_autor kedze rozdiel nie je 50 eur vs 500 eur, ale skor 300 vs 450-500, radsej by som priplatil a vzal DeLonghi alebo Phillips... takato "stredna cesta" je uplne ze naprd podla mna.. za relativne vela penazi a defacto aj tie "lepsie" kavovary su take na hrane (co sa tyka cistenia, zanasania, funkcnosti naparovania mlieka, cistenia toho naparovaca apod)... takze lacne znacky toto nebudu mat vychytane vobeca asi ta to bude iba stvat alebo sa to rovno pokazi...

lindayaaa
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor kukaj ja mam tento a zmestis sa do 300. Nemenila by som staci mi ide jak ma a mam ho uz 7 rokov. A keby sa mi pokazil beriem presne tento : https://www.delonghi.com/sk-sk/p/magnifica-s-pl...

martinka17
3. okt 2025

pozri si Tchibo, mávajú dobré akcie, aj teraz sú v obehu kupóny na zľavu 20%

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_873686
3. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ale vieš, tu na mk majú všetci všetko najdrahšie,jedine to je najlepšie. tu nemôžeš povedať ze ty chceš niečo lacnejšie. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

anonym_b39dea
3. okt 2025

Delonghi magnifica s.. to je taka zlata stredna cesta.
co sa ten kávovar urobil uz kav, za tie roky, no milion.. viacerí v rodine maju a vsetci su spokojni . Cena +-300
Sencor fakt nie

luccija
3. okt 2025
@anonym_b39dea

Delonghi magnifica s.. to je taka zlata stredna cesta.
co sa ten kávovar urobil uz kav, za tie roky, no milion.. viacerí v rodine maju a vsetci su spokojni . Cena +-300
Sencor fakt nie

@anonym_b39dea tiež ju mám ten starsi typ a veľká spokojnost

autor
3. okt 2025
@vikusjk

Ak chces dobry kavovar, ktory ti ozaj bude roky sluzit, radsej zvaz kupu Delonghi. Mala som pakovy, teraz mam 7 rokov automaticky a inu znacku kavovaru by som nebrala.

@anonym_c0aeed
@anonym_d6d08d
@vikusjk
Tak dala som na Vás, našla som v Nay zanovny v mojej cenovej skupine. Snáď budem spokojná