Aký sviatočný servis používate a ste spokojní?
Aký sviatočný servis mate a aj používate? Ste spokojne? Môže sa čínsky porcelán umývať v umývačke? Mam záujem o niečo bledé, slonová kosť, ahoj pripadne jemne zlaté zdobenie, fotky potešia... Dnes ďakujem za postrehy
@kaktusik007 to sa dá objednať z pandorfu a doručia na adresu??
@kaja1518 samozrejme ze nie, musis si po to prist osobne
@kaja1518 keby sa aj dalo, tak ver tomu, ze postovne z at platit nechces... Lebo to bude sialena.suma..
@kaktusik007 aha.dakujem
A samozrejme umývam ručne, netrúfam si dať porcelán do umývačky
@zuziiiii tento biely aj mna zaujima cena...
@chiara_elle
@marianemcikova78 ospravedlňujem sa že až tak neskoro ... Objednávala som zo stránky vemzu
@kaktusik007 wau… môžem sa spýtať ako a kde ste objednali? A následne ste vyzdvihli len v Parndorfe? Chodím tam… ale žiaľ som nestihla nikdy žiadnu dobrú akciu😡dakujem za info
@ajka322 na stranke outletu ma predajna email, poskytuju asistenciu s nakupom... takze som napisala na ten email co chcem a oni mi poslali obratom cenovu ponuku a potom sme si dohodli termin vyzdvihnutia ;) ale ak chces vianocne, to uz asi az v septembri najskor 🤷🏼♀️
@kaktusik007 ahaaa Oki budem to sledovať… dakujem za info🤩
@zuziiiii dakujem krasne
Baby, viete poradit, odkial by som tento set vedela kupit za menej ako 291€?
https://www.gastrozone.sk/sada-taliru-18-dilna-...
Velmi sa mi paci, videla som ho nazivo ☹.
Lacnejsie ho mali uz len na tischwelt.de, za 224€. Ale ad1 nedorucuju na Slovensko a ad2 tie plytke 27cm taniere uz maju vypredane od dnes poobedia.
Chcela by som sadu po 6 kusov: 22, 25 a 27cm.
@chiara_elle pozri tu ako to vychadza https://www.porzellan-exklusiv.de/advanced_sear... brala som od nich porcelan teraz v januari, vyborne to prislo zabalene.
@kaktusik007 tak 400 Eur vs 224 Eur ...
@chiara_elle naoiste si do parndorfu, su tam uz 2 villeroy predajne, ci nemaju v niektorej
@chiara_elle ja som tam ceny nepozerala 🤷🏼♀️
@queen_mary vraj uz je zase iba jedna, ta druha bola sezonna 🤷🏼♀️
@kaktusik007 vazne? Tak bohvie ci sa tam vratil rosenthal.
@kaktusik007 a môžu ísť do umývačky? Niekde že áno niekde píšu nie
@misana84 umyvam rucne - nejeme z nich kazdy den a tak si aj to umyvanie uzivam 🤣🤣🤣 ale z jedneho hrnceka pijem kazdy vikend kafe - a ten som do umyvacky zacala davat --- drzi uplne v pohode, umyvam na 70. Ale neviem ci by som vzhladom k cene tam riskla dat cely servis 🤷🏼♀️ pre mna to je celkom palka - mam v tom niekolkomesacnu vyplatu ;) este tie hrnceky - si clovek povie, sak dvacka jeden, prezijem. Len teda v sucte to uz je ina palka ;)
@kaktusik007 joj ja zvažujem či si ich kúpiť, lebo sak to len pár dni…ale chcela som len plytké čo by vyšlo “len” 126€ ale neviem sa rozhodnúť a už je najvyšší cas

@domiklik fu to neviem. Ale predavaju v potten panen napr, mozte im zavolat a spytat sa.