Aký vysávač na krb zvoliť pre časté vysávanie?
Ahojte. Potrebujem vysávač ma krb, má časté vysávanie, každý deň... Je lepšie priamo vysávač, pripadne dajte tip s akým ste spokojní, alebo len ta nádoba co sa pripne k vysávaču? Co je lepšie, a neodpali sa mi už po mesiaci užívania? Ďakujem za skúsenosti
@20martina02 kupil som rodicom na vysavanie peletovej pece a vydrzal cca.5 rokov.Znacku neviem,kupil som najlacnejsi v Baumarkte za 36€ v akcii.Teraz ma Einhell a zatial vysava....
my máme vysávač. My máme ťažká akumulačný krb ( skoro ako kachľová pec - pridávam fotku) a teda my vysávame asi tak na konci sezóny. Ak máš kvalitné palivo, tak ani nemáš veľmi čo vysávať. Kúp si priamo vysávač na krb, lebo klasický by si "zabila" veľmi rýchlo. Niečo takéto: https://www.kvalitnytovar.sk/Vysavac-na-popol-V... Je ich veľa, daj si do vyhľadávača "vysávať na popol, krb"
@btus skoro ako nasa👍.Do nasej sa priklada z kuchyne,teda z druhej strany,ale pec je v obyvacke.
@btus skoro ako nasa👍.Do nasej sa priklada z kuchyne,teda z druhej strany,ale pec je v obyvacke.
@tundra naša nie je vyslovene kachľová pec, je to len ťažký akumulačný krb. Ale je to paráda. Máme vyskúšané, že môžeme dať len dve brikety, lebo ináč sa tam zbláznime od tepla. Sme radi, že sme ho dali. A je to aj pekná dekorácia. Nám by sa kachľovka nezmestila.
@tundra naša nie je vyslovene kachľová pec, je to len ťažký akumulačný krb. Ale je to paráda. Máme vyskúšané, že môžeme dať len dve brikety, lebo ináč sa tam zbláznime od tepla. Sme radi, že sme ho dali. A je to aj pekná dekorácia. Nám by sa kachľovka nezmestila.
@btus zakurujem rano a potom vecer.Za hodinku je dost pahreby a potom pozatvaram prieduchy.Pec vydrzi 12-13 sálat teplo.Chvilku trvalo,kym som sa naucil v nej kurit😁.Inac nasa pec nie väcsia od tej na fotke.
my mame z lidla a super, len je hlucny
@btus zakurujem rano a potom vecer.Za hodinku je dost pahreby a potom pozatvaram prieduchy.Pec vydrzi 12-13 sálat teplo.Chvilku trvalo,kym som sa naucil v nej kurit😁.Inac nasa pec nie väcsia od tej na fotke.
@tundra aj my tak podobne. Kúrime ale len pri príchode z práce okolo 15.00 a do rána teplo. My sme nemohli dat kúrenie z druhej strany, lebo pôvodne tam malo byť niečo iné, ale netrafili sme sa s výškou sopúcha v komíne, leo to bol prefabrikát a ten nemal vôľu na výšku sopúcha a my sme to pri stavbe neodhadli, tak sme museli dávať potom robiť toto kachliarovi. Ale ako som písala, neľutujeme. Síce cena nieke inde, ale ten tepelný konfort je paráda. Aj my sme samuseli naučiť , ako v tom kúriť, lebo zo začiatku nám veru bolo aj príliš teplo, že sme museli v zime veľa vetrať, aby sa vychaldil dom. 🙂 Povodne sme chceli toto: https://www.hein.cz/kamna-a-krby/kachlova-kamna...

my máme vysávač. My máme ťažká akumulačný krb ( skoro ako kachľová pec - pridávam fotku) a teda my vysávame asi tak na konci sezóny. Ak máš kvalitné palivo, tak ani nemáš veľmi čo vysávať. Kúp si priamo vysávač na krb, lebo klasický by si "zabila" veľmi rýchlo. Niečo takéto: https://www.kvalitnytovar.sk/Vysavac-na-popol-V... Je ich veľa, daj si do vyhľadávača "vysávať na popol, krb"