Aký vysávač na roztoče odporúčate?
Viete doporucit nejaky overeny?
@martinmmartin no matrac mi tam asi nevojde😅
Nechápem, nedá sa ti zvliect ten vrch? Ja mam na tom ešte takú deku a klasicky plachta. Roztoče sú na veciach, kde sa môžu živiť. Nemyslím že na samotnom matrace sa nachádzajú.
@sono2 to by som musela mat prazdy mraziak, mam chladnicku s mraznickou kde je 2,5 suflika, tak neviem kde by som tam ten navlek dala na niekolko hodin.
My máme z lidlu, kupovala som hneď tento, lebo našim aj starkej sa po používaní lepšie dýchalo pri spaní, takže ho odporúčali, sama povedať neviem, keďže ja som s týmto problém nikdy nemala, ale používam ho 🙂
@denisa_deniska ten som pozerala aj cena je fajn, vdaka
Veď oprať vždy jedno druhé to stačí.
Tiež som alergik ťažký a to mi stačí také niečo plus bez kobercov a podlahu vysávam umývam normálne
mam specialny vysavac pre alergikov, to co zneho vyberam kazy tyzden je sila...
@sono2 mne to bohuzial nestaci, tak hladam este dalsie moznosti.
@mirola mozes prosim ta pisat aky?
Nastriekaj sanytol proti roztočom a potom len povysávaj klasickým vreckovým vysávačom s filtrom. My máme tento: Vreckový vysávač Sencor SVC 9000BK
https://www.eneftech.sk/p-156/vysavac-thomas-aq...
pozri videa, su naozaj pravdive...
Ked zacnu mrazy tak nevahaj a vystrc mattac cez den aspon na balkon na co najdlhsie
@andi80 dakujem pekne
@martinmmartin tych mrazivych dni je za rok zalostne malo ale vdaka
Ja mam tesla lifestar uv550.. je super.. vytiahne aj nemozne, ale treba si zvyknut, ze je tazsia opacha
@enusamt super, vdaka
@andi80 chemiy moc nechcem a tiez ma odradza aj dlzka susenia
ja mam taliansky Polti. Antialergicky = vysava nie do sacku ale do vody a je zaroven aj parny (strieka pary fakt ze 2m do dialky)
ale nikdy som mikroskopom nezistoval tu ucinnost 🙂
perieme vrch a casto cez zimu necham matrace von na mraze nejaky cas

strc to do mrazaku sem tam, jedine to spolahlivo roztoce zabije