icon

Aký vysávač s dobrým sacím výkonom odporúčate?

mayusik
30. mar 2025

Dobrý večer,
Chcem sa spýtať aký vysávač by ste mi poradili na základe vašej skúsenosti? Pomaly mi dosluhuje starý 16 ročný a musím si kúpiť nový. Viem, že s takým super sacím výkonom už nezoženiem, no chcela by som aspoň podobný.
Moja hlavná požiadavka je aby mal dobrý sací výkon -najmenej 800W a mal by byť vreckový.
Odporúčte prosím podľa vlastnej skúsenosti.
Ďakujem

ukgirls
30. mar 2025

miele nieje lepsi vysavac

tanika
30. mar 2025

@ukgirls jednoznačne najlepsi aj ked je cenovo je drahy oproti inym značkám ale roky bez servisu mi msme 10 rokov bez servisu

caroline_
30. mar 2025

my mame Miele a som max spokojna

mokamiki
31. mar 2025

@mayusik vreckový miele, no drahy jak fras., ak. Bezvreckovy tak dyson v12 - je ľahký, silný, obratný, ak predsa len chces vreckový a silný tak potom karcher priemyselný. Nie su vôbec drahé (od 70€) a sú veľmi silné. Len trochu hlučné

frflos_nespokojny
31. mar 2025

dala si malo informacii. treba si uvedomit kde to chces pouzivat a to znamena byt, bungalov alebo poschodovy dom. ked zvazujes kupit akumulatorovy, tak dyson alebo samsung- cena cca +- 1000€, ale pozor treba pozriet kolko minut vydrzi na plny vykon.
karcher je podla mna nepouzitelny v domacnosti ! nema gerulaciu vykonu je velky, nema navijanie privodneho kablu, je velky a hlucny. vhodny do garaze a na vysavanie auta. pokial zabudnes dat sacok na necistoty, tak ti to zapece loziska a motor je v prdeli. pomoze iba vymena celeho motora ! bezvreckovy neodporucam. osobne som skusal miele. neviem ktory model, pretoze som fotku vymazal. vyskusal som aj Electrolux PD82-8DB Pure D8.2 a ten sa mi tiez pozdaval. doma som mal vysávač Rowenta RO6486 a neskor som ho vymenil za novsi model , ktory mal polovicny prikon, ale saci vykon sa nezmenil. pri danom vysavaci treba pozriet aj prislusenstvo , ktore preferujes. niektore ponukaju turbokefy velke, male atd. najlepsie je pozriet v obchode a vyskusat. doraz treba brat nie len na saci vykon a hlucnost, ale aj dlzka privodneho kabla, dlzka hadice a hlavne velke zadne kolieska. moja Rowenta ma styri male kolieska a nedokaze vysavac prejst ani cez privodny kabel a to ma vytaca, ale kazdy bude mat nieco co budes musiet prekusnut. doma mam viacej vysavacov a kazdy pouzivam na nieco ine 😉

mayusik
autor
31. mar 2025

@frflos_nespokojny ďakujem všetkým. Tak viem malo info som dala. Vysávač sa bude používať v byte - podlaha/koberce.

frflos_nespokojny
31. mar 2025

@mayusik ide hlavne aj o velkost vysavaca. trepat sa po schodoch hore dole to da zabrat a nakoniec ho treba aj niekde spratat.
doma vysavam cca 2 hodiny cely dom a to pouzivam aj roboticky

frflos_nespokojny
31. mar 2025

samozrejme, ze zalezi aj od milosti vrazit do neho peniaze 🙂

20erika07
31. mar 2025

@mayusik ja mam druhy rok tento a je to moja láska ☺️ saje výborne, co som v dnešnej dobe ani necakala a na podlahy stačí stupeň 2, kde ten vysávač vôbec ani nepočujes, iba saciu hubicu sať.
https://www.electrolux.sk/vacuums-home-comfort/...

mayusik
autor
31. mar 2025

@20erika07 ďakujem za tip 👌🏻

mayusik
autor
31. mar 2025

@tanika
@ukgirls
@mokamiki , pošlete mi prosím,kt. konkrétne Miele?

mayusik
autor
19. apr 2025

@ukgirls tak nakoniec som si objednala teno,a zatiaľ som veľmi spokojna. https://www.em-shop.sk/vysavace-guard/miele-gua...