icon

Alternatívy k závesom v prenajatom byte

14. máj 2025

Dobry den, sme v byte v prenajme a potrebovala by som nejak vyriesit zaluzie/rolety … su tu iba zavesy ale tie mi vadia lebo su strasne dlhe.. je nejaka moznost co sa nemontuje do okna ? Den a noc roleta mate slusenost?

tterezka_
14. máj 2025

Za mňa roleta deň a noc super

gypsomilka
14. máj 2025

Den a noc sa da namontovat bez vrtania,cize ked by si sa stahovala vies si ich zobrat

autor
14. máj 2025

a pomahaju proti slnku?

luciq1
14. máj 2025

A majiteľ by nesúhlasil zo žalúziami? Ak plánujete ostať dlhšie určite sa to oplatí a není to zase až taka strašná suma

gemerka17
14. máj 2025

Spýtať sa majiteľa či môžete dať rolety deň a noc bez vŕtania. Môžeš sa spýtať aj na žalúžie (majiteľ by mal zaplatiť), ale napríklad nemusí ich chcieť, lebo jemu sa páčia závesy a nie žalúzie.

chrobak7
14. máj 2025

"a pomahaju proti slnku?" - myslíš v čom? Logicky priame slnko svietiť nebude. Ale svetlo cez ne pôjde. A teplo zo slnka nezastavia, naopak, budú fungovať, ako radiátor.

Ale stále je to najlepšie riešenie - nemusíš vŕtať do okna.

vkatush
14. máj 2025

Opýtaj sa majiteľa, či by nechcel dať, hlavne ak budete dlhodobo.
My sme teraz dávali do celého bytu nové a vyšli okolo 200 eur, s tým, že sme si ich montovali my, nie je to ťažké.

findomatej
19. máj 2025

Ahoj, rolety deň a noc sú super. My sme kúpili za pár €€ a spokojnosť. Netreba vŕtať, zavesíš, .... pri odchode z podnájmu zoberieš zo sebou