Benátska farba a zrkadlo

ljarabek
27. dec 2020

Žienky na túto benátsku farbu by som chcela dať zrkadlo police pôvodne som mala zrkadlo v bielom ráme ale mne tam ta biela moc kričí čo by ste povedali na čiernu ?

medeaa
27. dec 2020

@ljarabek a nemohla by byt hneda? aby to bolo nejak ton v tone...

karpina
27. dec 2020

Máš biele dvere, ja by som dala biele, alebo zlaté, ale zase neviem aký štýl zariadenia budeš mať.

jajka71
27. dec 2020

Pozri si na googli ako to vyzerá rôzna kombinácie s benatskou a ty posúdia, čo sa ti páči a hodí v kontexte vkusu tých čo tam budu bývať a ďalších doplnkov, to co sa paci nám sa nemusí páčiť tebe 🙂

https://www.bing.com/images/search?view=detailV...

maximilie
27. dec 2020

@ljarabek určite biela. My máme takmer takú istú a máme biele nabytky, navrhovaný interiér dizajnérkou, takzE biela sa určite hodí. Ak nie si presvedčená bielou, tak daj zrkadlo bez rámu. Cierna určite nie!

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
27. dec 2020

nemusíš ísť do bielej, skús zlatohnedú alebo len zlatú. Čiernu by som tam určite nedala, zabije všetko, je tvrdá k tej teplej hnedej.

nikpa
27. dec 2020

@ljarabek čierna určite nie. Máš tam biele dvere, kľudne môže byť biely rám, aj ked teda neviem aky máš zbytok doplnkov/nábytku. Ked tak zrkadlo bez rámu, myslím ze ta stena viac nepotrebuje ☺

andreatytler
28. dec 2020

@ljarabek Monitor farby skresluje... je to hneda alebo ruzova?
Prva volba bola zlaty ram, ale kedze cela stena je leskla asi by som nesla do zlateho ramu. Radsej matny... biela. Ak je ti biela prilis kriklava, skus sedu... v tom odtieni co mate dlazky. Cierna urcite nie a ani bez ramu nie. Ja by som asi volila farbu o ton tmavsiu ako stena... ale matnu.