Bezpečné použitie čističa v Xiaomi robot vacuum x20+
Ahojte, tie ktoré máte tento vysávač. Viem že tam ma ísť čistá voda ale skúšala ste niektorá tam dať aj nejaký čistič?
Mám ho, používam len vodu.
Opravu ti neuznajú, keby náhodou.
Veď videla som reklamu na maldo či ako sa to volá. Príde mi také nehyhienicke len čistou vodou
Veď videla som reklamu na maldo či ako sa to volá. Príde mi také nehyhienicke len čistou vodou
@anonym_autor a iba namočiť mop do čistiaceho prostriedku a do nádržky čistú vodu?
Neviem ako by to malo zmysel keďže sa chodí každých 8m2 umývať. 🙂
@anonym_autor a vy veríte tým akože dezinfekciam? Veď tieto roboty nie sú určené na hrubú špinu, zoberte mop a použite chemiu akú chcete a takýmto robotom to potom už len udržujte a na to bohate stačí čistá voda, predpokladam že nejete zo zeme a ak máte dieťa čo aktuálne štvornozkuje tak jedine ručne.
@anonym_autor a vy veríte tým akože dezinfekciam? Veď tieto roboty nie sú určené na hrubú špinu, zoberte mop a použite chemiu akú chcete a takýmto robotom to potom už len udržujte a na to bohate stačí čistá voda, predpokladam že nejete zo zeme a ak máte dieťa čo aktuálne štvornozkuje tak jedine ručne.
@majus2323 áno akože im verím.

@anonym_autor neriskovala by som to ...