icon

Bezpečný alarm do bazéna

15. aug 2025

Prosím vás viete odporučiť nejaký alarm do bazenu,hľadám k svokrovcom do bazénu,moje deti tam teraz častejšie chodia a chcela by som nejakú bezpečnosť pre deti,prosím iba niečo overené čo máte čokoľvek co sa vám osvedilo ako bezpečnosť.Dakujem

aalt
15. aug 2025

A co by to akoze malo robit? Nikdy by som nenechal male dieta pri alebo v bazene bez dospeleho dozoru.

mk1111111111
15. aug 2025

Len zivy. O inom som nepocula

hopatko
15. aug 2025

A ako by to malo fungovat? Ked sa dieta zacne topit, tak si povie, pockat idem najprv stlacit alarm, nech o mne vedia a potom pokracuje? Nechapacky.

autor
15. aug 2025
@aalt

A co by to akoze malo robit? Nikdy by som nenechal male dieta pri alebo v bazene bez dospeleho dozoru.

@aalt samozrejme,že nenechavame ani mi bez dozoru ale pre istotu by som tam dala alarm alebo nejaku ohradu.

vladuska20
15. aug 2025

Krytie na bazen,ked su deti na dvore zatvorit.Krytie nemyslim plachtu.

autor
15. aug 2025
@hopatko

A ako by to malo fungovat? Ked sa dieta zacne topit, tak si povie, pockat idem najprv stlacit alarm, nech o mne vedia a potom pokracuje? Nechapacky.

@hopatko och bože,alarm do bazena sa predáva,že je to vo vode a keď niečo padne do vody alarm sa spustí,predávajú sa viac druhov tak chcem vedieť ktorý sa najviac osvedčil a prosím keď neviete o čom je reč nekomentujte,dakujem

hopatko
15. aug 2025
@anonym_autor

@hopatko och bože,alarm do bazena sa predáva,že je to vo vode a keď niečo padne do vody alarm sa spustí,predávajú sa viac druhov tak chcem vedieť ktorý sa najviac osvedčil a prosím keď neviete o čom je reč nekomentujte,dakujem

@anonym_autor komentujem co chcem, napisala si to uplne nejasne. Takze sa jedna o alarm ked sa nikto nekupe?

aalt
15. aug 2025

Su take plavaky do bazena, ze ked do neho nieco padne, tak pusti alarm.
Napr. nieco take: https://www.alza.sk/hobby/elektrobock-elbo-073-... ale skusenosti nemam. Este potom niekto mava zamknuty prekryt, ze neotvoris. Ale otvoreny a zabradlie si neviem predstavit.

anonym_083ffc
15. aug 2025

My sme osobne mali alarm ChildGuard, to fungovalo tak že dieťa malo na ruke náramok a keď sa náramok namočil tak začala húkať siréna. Fungovalo to dobre, len deti na to potom prišli a namáčali si náramok v umývadle aby aktivovali sirénu 🙄 Ale inak to bola super vec

mk1111111111
15. aug 2025

Tak, mohla si napisat, ak by dieta padlo do vody. Napisala si, vyznelo to rak, z chodia svokrovcom do bazenu, tak na to alarm nie je.

autor
15. aug 2025
@aalt

Su take plavaky do bazena, ze ked do neho nieco padne, tak pusti alarm.
Napr. nieco take: https://www.alza.sk/hobby/elektrobock-elbo-073-... ale skusenosti nemam. Este potom niekto mava zamknuty prekryt, ze neotvoris. Ale otvoreny a zabradlie si neviem predstavit.

@aalt no presne takéto niečo som aj myslela na tie plavaky.

viestta
15. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď chceš jasne odporúčania, tak napíš čo od toho očakávaš a nezduvaj sa, že ti nevidia ľudia do hlavy

petkavka
15. aug 2025

@anonym_autor super dotaz- nechapem, ze niekto nepochopil, ze je to na bezpecnost. Ja premyslam kamerku dat k bazenu a ten hlasis padu.

jamidea
15. aug 2025

@anonym_autor matka, otec, babka, dedko, stryko...to je jediny alarm. Vzdy pri detoch, ak je v blizkosti voda. Nic ine

anonym_44f9b6
15. aug 2025

My mame bazen oploteny a dvere zamknute. A deti sa ucia plavat od zaciatku, cize v tych 2-3 rokoch sa uz vedia udrzat nad hladinou a dokopat nohami a dojst k schodikom keby daco. Ale aj tak su vzdy na ociach aspon jedneho dospeleho.

andreatytler
16. aug 2025

@anonym_autor Nenechala by som deti u nikoho kto ma bazen. Nikomu by som neverila ze na ne dohliadne. Ten stres nepotrebujem.