Bezpečný alarm do bazéna
Prosím vás viete odporučiť nejaký alarm do bazenu,hľadám k svokrovcom do bazénu,moje deti tam teraz častejšie chodia a chcela by som nejakú bezpečnosť pre deti,prosím iba niečo overené čo máte čokoľvek co sa vám osvedilo ako bezpečnosť.Dakujem
Len zivy. O inom som nepocula
A ako by to malo fungovat? Ked sa dieta zacne topit, tak si povie, pockat idem najprv stlacit alarm, nech o mne vedia a potom pokracuje? Nechapacky.
A co by to akoze malo robit? Nikdy by som nenechal male dieta pri alebo v bazene bez dospeleho dozoru.
@aalt samozrejme,že nenechavame ani mi bez dozoru ale pre istotu by som tam dala alarm alebo nejaku ohradu.
Krytie na bazen,ked su deti na dvore zatvorit.Krytie nemyslim plachtu.
A ako by to malo fungovat? Ked sa dieta zacne topit, tak si povie, pockat idem najprv stlacit alarm, nech o mne vedia a potom pokracuje? Nechapacky.
@hopatko och bože,alarm do bazena sa predáva,že je to vo vode a keď niečo padne do vody alarm sa spustí,predávajú sa viac druhov tak chcem vedieť ktorý sa najviac osvedčil a prosím keď neviete o čom je reč nekomentujte,dakujem
@hopatko och bože,alarm do bazena sa predáva,že je to vo vode a keď niečo padne do vody alarm sa spustí,predávajú sa viac druhov tak chcem vedieť ktorý sa najviac osvedčil a prosím keď neviete o čom je reč nekomentujte,dakujem
@anonym_autor komentujem co chcem, napisala si to uplne nejasne. Takze sa jedna o alarm ked sa nikto nekupe?
Su take plavaky do bazena, ze ked do neho nieco padne, tak pusti alarm.
Napr. nieco take: https://www.alza.sk/hobby/elektrobock-elbo-073-... ale skusenosti nemam. Este potom niekto mava zamknuty prekryt, ze neotvoris. Ale otvoreny a zabradlie si neviem predstavit.
My sme osobne mali alarm ChildGuard, to fungovalo tak že dieťa malo na ruke náramok a keď sa náramok namočil tak začala húkať siréna. Fungovalo to dobre, len deti na to potom prišli a namáčali si náramok v umývadle aby aktivovali sirénu 🙄 Ale inak to bola super vec
Tak, mohla si napisat, ak by dieta padlo do vody. Napisala si, vyznelo to rak, z chodia svokrovcom do bazenu, tak na to alarm nie je.
Su take plavaky do bazena, ze ked do neho nieco padne, tak pusti alarm.
Napr. nieco take: https://www.alza.sk/hobby/elektrobock-elbo-073-... ale skusenosti nemam. Este potom niekto mava zamknuty prekryt, ze neotvoris. Ale otvoreny a zabradlie si neviem predstavit.
@aalt no presne takéto niečo som aj myslela na tie plavaky.
@anonym_autor keď chceš jasne odporúčania, tak napíš čo od toho očakávaš a nezduvaj sa, že ti nevidia ľudia do hlavy
@anonym_autor super dotaz- nechapem, ze niekto nepochopil, ze je to na bezpecnost. Ja premyslam kamerku dat k bazenu a ten hlasis padu.
@anonym_autor matka, otec, babka, dedko, stryko...to je jediny alarm. Vzdy pri detoch, ak je v blizkosti voda. Nic ine
My mame bazen oploteny a dvere zamknute. A deti sa ucia plavat od zaciatku, cize v tych 2-3 rokoch sa uz vedia udrzat nad hladinou a dokopat nohami a dojst k schodikom keby daco. Ale aj tak su vzdy na ociach aspon jedneho dospeleho.
@anonym_autor Nenechala by som deti u nikoho kto ma bazen. Nikomu by som neverila ze na ne dohliadne. Ten stres nepotrebujem.

A co by to akoze malo robit? Nikdy by som nenechal male dieta pri alebo v bazene bez dospeleho dozoru.