Pomoc s alarmom

buttergirl
24. sep 2015
Používateľ buttergirl je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od buttergirl.

Ahoj maminy, mohli by ste mi niektorá prosím poradiť? Riešime s partnerom nové bývanie v novom meste a samozrejme nejaký alarm. Máte niekto skúsenosť s automatizáciou alarmu, osvetlenia a brány? Mám obavu že pri odchode zabudnem zapnúť alarm (keďže doteraz ho nemáme) alebo ak by sme niekam vycestovali aby nás nevyrabovali... Máte s takýmto systémom resp.zabezpečením nejakú skúsenosť? Prosím čokoľvek. Ak máte iné zabezpečenie aké?? Ďakujem mooc

sardinka333
24. sep 2015

Alarm máme....uprimne? x milion 600 tisic falošných poplachov ale inak je to dobrá vec 🙂
Sklerozy sa neboj, je to vec zvyku a ver ze si zvykneš velmi rýchlo lebo ked zabudneš vypnuť tak to začne hučať a mozu prist ,,sekuriťáci,, (podla typu zabezpečenia ake si date) a zapnuť? Proste si zvykneš aj na to.

herodias
24. sep 2015

Ja by som ešte dodala.. že k dobrým alarmom býva zväčša aj mobilná aplikácia, kde si môžeš zaalarmovať aj odalarmovať kedy len chceš 🙂 netreba sa báť.

evi_b
25. sep 2015
Používateľ evi_b je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evi_b.

Tak ak myslíš automatizáciou to, že všetko v dome ovládaš jedným diaľkovým tak to máme aj my 🙂 Zaujímali sme sa o to pred sťahovaním do nového house keďže nebývame zrovna vo vip štvrti. Máme napojené vnútorné osvtlenie, vonkajšie rolety a alarm a všetko na jednom diaľkovom. Celkovú tú automatizáciu nám zabezpečila česká spoločnosť tuším somfy -Domček máme v Makove a nebol to problém. Doma to máme rok a zatiaľ spokojnosť. Už ma nestresuje či som zamkla alebo tak. Je to všetko nejako ok ;)

kikurka
29. sep 2015
Používateľ kikurka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kikurka.

Jééj toto poprepájanie sa mi páči. S manželom to zvažujeme už dva roky :D daj prosím vedieť ako to dopadlo a pre akú spoločnosť ste sa rozodli