Biela ekokoža na kancelárskej stoličke - za a proti

miriam_s
18. nov 2020

Ahojte, dcére sa veľmi páči táto stolička. Je to biela ekokoža. Máte skúsenosti s týmto materiálom na stoličke ? Nepošpiní sa veľmi? Zvažujeme ešte jednu tá je krémovej farby v trochu inom prevedení ale takisto ekokoža... Takú klasickú čiernu stoličku nechce, skôr niečo decentnejšie ...

stanulienkat
18. nov 2020

Spinit ani nie,ale budes ju mat za rok skaredo popukanu. My sme mali taku sedacku bielu. A este ked je z Tempo, to moc kvalitne nebude.

janula12345
18. nov 2020

@miriam_s nejde ani tak o zaspinenie- prave na uspinenie je ekokoza dobra, ze sa to umyje a je to opat ciste. Problem skor je ako uz vyssie, ze sa to castym sedenim osucha, pripadne popraska ta koza. Cize na udrzbu ano, na trvacnost asi lepsia latkova. Ale zo 2-3 roky vydrzi v pohode podla mna.

miriam_s
autor
18. nov 2020

Pomohlo by ak by na nej bol nejaký sedák aby sa sedacia časť uchránila ?

simca06022011
18. nov 2020

No ja by som o ergonomickosti pohybovala.. Ale keď tam sedí pol hodinu denne, tak to je asi jedno. Ja mam veľké kancelárske kožene ale čierne stoličky a nepopraskalo za 5 rokov nic, na zmakcenie koze a ošetrenie používam balzam na kožu. A inak k bielej (Neviem koľko má rokov) ale čo viem tak pero, fixka... To je neumytelne z toho. Ja mam kvôli tomu v detskej stoličku kde sa dá prať poťah, lebo hnedý gauč ma značku od dcéry do dnes 😂Ak máte možnosť ja by som si tu stoličku išla osobne vyskúšať... Ak to nekupujete na rok. Nie každá je pohodlná a sadne človeku ☺️

simca06022011
18. nov 2020

Podľa mňa sedak to nepomôže, lebo suchat sa to bude najviac na hranách... A na co kupovať stoličku ktorú už teraz idea zakrývať aby sa nepoškodili? Len kvôli tomu ze sa páči.. Ale môžeš si cez ňu hodiť deku, kožušinu... Aj cez operadlo aj cez sedaciu časť..