icon

Bungalov bez garáže

hsjdudhdbd
26. feb 2023

Prosim vas mate niekto bungalov bez garaze maly s technickou miestnostou a s oddelenou kuchynou?poslali by ste podorysy ?dakujem

Strana
z2
hsjdudhdbd
autor
26. feb 2023

@jaanik neuverite ale na tento projekt soms a nedavno pozerala ze je dobre rieseny 🙂😁

simca06022011
26. feb 2023

A iank technicka miestnost je dobra vec. Inak napr nas dom, ma v projekte garaz. A vies co je z nej? IZba a technicka miestnost :DD normalne sa brana zrusila, je tam stena s oknom a vybavena vec :DDD CIze ak sa ti veeelmi bude pacit projekt s garazou, tak z tej garaze moze byt aj izba na koniec.

oli18
26. feb 2023

@hsjdudhdbd dvaja mladi sikovni ludia si nevedia navrhnut vlastny dom? Ja som navrhla mojej dcere a projektant mu dal rozmery a urobil zvysok. Druhej dcere navrhol architekt a nic moc. Vela nevyuziteho priestoru. Asi som bola v minulom zivote architekt 🤣

paulinam99
26. feb 2023

@hsjdudhdbd Ak chceš kúriť tuhým palivom, tak asi je lepšie mať technickú miestnosť so samostatným vchodom, aby si si bordel nenosila cez celý dom. Kuchyňu ľahko predelíš od obyvačky stenou.
https://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/rod...

simca06022011
26. feb 2023

@oli18 inak presne, niekedy praktickost uplne ti projektanti vynechaju... ja sa proste nestiham cudovat. AJ co sa rozmiestnenia tyka, aj zariadenia. Treba rozmyslat dopredu. mne vsade bachli dvere a okna, ku krajom.. ja nikde v celom 2 poscodovom dome nemam miesto na skrinu od steny po stenu. Lebo vsade je nejake okno, dvere, keby sa odrazili o 60cm nemala by som problem... UPLNE HROZA. O tom, ze tu technicku som si muslea vyrobit ani nehovorim. Len nech je vsetko pekne ako z katalogu :D vstupna chodba obrovska, ked otvorime dvere vchodove zima je aj na poschodi hned.. no cely dom by som po 5rokoch najradsje prerobila (na nasu obranu, ja som ho kupila hotovy :D)

hsjdudhdbd
autor
26. feb 2023

@paulinam99 ano ano tak sme chceli s dalsim vchodom aby nebol bordel v dome

hsjdudhdbd
autor
26. feb 2023

@paulinam99 tento projekt je velmi sikovne rieseny dakujem

kenidar
26. feb 2023

@hsjdudhdbd urcite ano, my máme síce 2 poschodový dom ale tiež máme oddelenú kuchyňu od obývacej izby 🙂. Som rada, že sme to oddelili.

poopsie
26. feb 2023

V našom projekte bola kuchyňa úplne ináč riešená, proste sme si to upravili pri stavbe podľa svojich predstáv, mala mať vchod z chodby a potom tam mal byt 1m múr, kt mal oddeliť kuchyňu od jedálne.... To sme zrušili.. Nikto nič neprekresloval a normálne sme kolaudovali...

oli18
Autor odpoveď zmazal
hsjdudhdbd
autor
7. mar 2023

@oli18 a vasa dcera preco nieje tak sikovna aby si ho s muzom navrhla sama ˇˇˇ preco ste jej ho vy navrhovali ked ako pisete ze nerozumiete ze dvaja maldy sikovny ludia si ho nevedia navrhnut sami ˇˇˇ hmmm zaujmave asi nieje dostatocne sikovna ked jej ho mama navrhovala

lululucy
7. mar 2023

Ja by som ti poslala,ale mame spojenu kuchynu s obyvackou

oli18
7. mar 2023

@hsjdudhdbd Ok, máš pravdu.☹ Niekedy sme my, starí, šikovnejší, ako mladí. Netreba nás podceňovať.😀

Strana
z2