Bývanie v mobilnom dome
Ahojte, chcem sa spýtať na skúsenosti. Byváte niekto v takom celoročne? Aké máte kúrenie? Koľko sú náklady na energie? Hlavne na kúrenie/ elektriku. Dá sa v tom žiť aj v zime? Bývame na Orave, kde je stále zima, ale zvažujeme kúpu takého domčeka na pozemok, ktorý sme kúpili, kým postavíme dom lebo nájmy sú drahé. Ďakujem 😊
@maxxim a ako riesene voda a kanalizacia? to je vlastne priamo na pozemku ci na plieiroch tie zby ma zaujimalo ako to je proste s IS dakujem
a cez co ste kupovali, aka stranka, firma
@balerina2025 máme niečo podobné ako je toto
https://www.bach-mobilnedomy.sk/detail/922/
@didi44444 takýto dom mám , ale využívame ho skôr ako chatu. Myslím si že je to praktické bývanie, no nikdy to nenahradí klasický murovaný dom. Ale ak chcete žiť samostatne, a nechcete sa zaťazovať pôžičkami tak je to dobrá volba
@maxxim ďakujem pekne za reakciu 🙂 v com su hlavne rozdiely od klasickeho murovaneho domu? Ďakujem
@maxxim ďakujem pekne za reakciu 🙂 v com su hlavne rozdiely od klasickeho murovaneho domu? Ďakujem
@didi44444 rozdiely su velké.
Skôr by som ti odporúcal montovaný dom, oproti mobilnému. Mobilný dom je vhodný len na víkenfové bývanie najmä.
To uz je dobrá alternativa oproti murovanemu. A o 2/3 lacneǰsie... minimálne o polovicu.

@didi44444 takýto dom mám , ale využívame ho skôr ako chatu. Myslím si že je to praktické bývanie, no nikdy to nenahradí klasický murovaný dom. Ale ak chcete žiť samostatne, a nechcete sa zaťazovať pôžičkami tak je to dobrá volba