icon

Cenová ponuka kúpeľky

15. jún 2022

Zdravim, davali ste si niekto robit teraz kupelnu? Kolko vas prosim vysla? My sme si dali nacenit, rozmery su 4*2,5 m plus samostany zachod a po zlave nam nacenili 6600 e co zahrna obklady plus sanita, zda sa mi to strasne vela alebo take ceny v dnesnej dobe su 🙃

Strana
z2
livia2909
15. jún 2022

Treba skusat hladat. My sme material nakupovali postupne. Ked sme mali vsetko tak sme zacali hladat.
Cca 15 ponuk sme mali od 1500€ az po 6000€ len za pracu. 40 m2 kachlickovania, volne stojaca vana vymena komplet sadrokartona ,zateplenie. Je to fakt padnute na hlavu aby za cca 2 tyzdne zobral 6000€ a posle mi sem 1 ukrajinca max 2... Radsej by som tu kupelnu a i nerobil za tu cenu. Nakoniec sme nasli za 2000€ poviem vam za 2 tyzdne.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
akvi
15. jún 2022

presne pred rokom sme prerabali mensiu kupelnu, material cca 2000 ecok /obklady, dlazba, sadrokarton na strop, sprchovy zlab, dvere do sprchaca+vymurovanie sprchaca, geberit+misa+doska, umyvadlo, bateria umyvadlova a sprchovy set. Skrinku pod umyvadlo sme robili svojpomocne, aj police, material na to stal asi 200 ecok. Neratam male doplnky, ako vesiaciky, zrkadlo, svietidla a pod.. A prekladku potrubia a elektriky tiez neratam, robili sme sami, material na to bol zanedbatelna suma..ratam tak 100-200 ecok mozno.. Robota kamarat 1000 ecok..

jaroe
15. jún 2022

@zuzana212722 nie každý je kutil a nie každý má kamarátov a známych....Naozaj nie.

maranta_leuconeura
15. jún 2022

Ta cena mi pride ok mozno aj nizka, asi zalezi od lokality a pouzitych materialov (polske kachlicky verzus talianske). Nas to vyslo podobne akurat bez vodarskych prac, akurat to bolo pred pol rokom a ceny isli odvedy opat vyssie minimalne o 10-20% co sledujeme sanitu a skrinky.

veronika0122
15. jún 2022

No, kto dlho rozmýšľal s prerabkou bytu či domu, teraz je to veľmi drahé, neoplatí sa začínať. Horšie že rozostavaný dom treba dokončiť a tam nie je na výber.

Strana
z2