Cenová ponuka kúpeľky
Zdravim, davali ste si niekto robit teraz kupelnu? Kolko vas prosim vysla? My sme si dali nacenit, rozmery su 4*2,5 m plus samostany zachod a po zlave nam nacenili 6600 e co zahrna obklady plus sanita, zda sa mi to strasne vela alebo take ceny v dnesnej dobe su 🙃
ťažko takto paušalizovať, každý má iné preferencie, dajte naceniť viacerým, porovnáte
Nuz to je smiesna cena, ale tak zavisi, ake materialy ste si zvolili. My sme len za obkladacky do kupelne dali taku sumu 🙄
Preboha to za čo? Akože ja viem že ceny strašne stúpli ale za toto platiť toľké peniaze za 10 tisíc sme prerobili 3 izbak komplet ..
Ak nepotrebujete búrať umakart a stavať nové steny v byte alebo v dome..ja by som to robila sama dať dole kachle nieje také ťažké..plus tie veci ostatné..a zavolať si kamaráta alebo spoľahlivého chlapa ci dvoch nech to porobia plus vodar a elektrikar..a ak máte známych tak to bude lacnejšie..ušetríte..
My sme robili začiatkom roka. Záleží od obkladu, dlažby, typ vane, WCko aké dávate. Strašne veľa vecí záleží čo vyberiete a samozrejme cena roboty obkladačov šla tiež hore a je veľký dopyt po majstroch. Ale keď si nerátam ja našu, tiež sme tak nejako dali.
@zuzana212722 ale povedz ze ste prerabali za taku cena 30 rokov dozadu 🤦🏻♀️😂
To je cena len za material - obklady, sanita alebo uz komplet kupelna aj s pracou? Ak komplet, tak to mas paradnu cenu podla mna.
@lejusinka nie 3 roky dozadu a to nám celé robila firma
@zuzana212722 neexistuje za 10tisic komplet prerobit 3izbak 🤦🏻♀️ To sa ani ziadnej firme neoplati robit. Nezavadzaj tu len aby si bola zaujimava…
@blondiee83 bez roboty samozrejme, ale je to kvalitne vsetko, uz take lepsie kupelkove studio, ziadny shit
@lejusinka to je tvoj problém co si ty myslíš mňa to absolútne nezaujíma..ja viem koľko sme platili..
My sme tento rok robili dve kúpeľne a jedna vyšla 10 000 takmer a druhá do 7000, a to robil obe manžel sám, čiže platili sme len materiál. Teraz sú tie ceny vysoké, ale žiaľ, lepšie to nateraz nebude.
@zuzana212722 keď si aj zavoláš kamaráta alebo známych, predsa tiež nebudú robiť zadarmo, veď je to ich čas, manžel tiež chodí robiť a to by sa narobil zadarmo keby mal známym robiť iba tak, remeslo má zlaté dno 🙂 ale chápe že je to lacnejšie ako firma
Bohuzial ceny su ake su, material siel neskutocne hore, energie tiez, to je potom premietnute aj vo vyslednom produkte. Navyse sa na niektore veci na dodanie neskutocne caka. My sme si minuly rok dali nacenit zimnu zahradu a tento rok sup +2500e hore lebo medved proste za to iste, teda medved, proste ceny sli hore :(
@veronika0122 a kde píšem že zadarmo? Veď ja veľmi dobre viem nikto ti dnes neurobí zadarmo prečo by aj..ale vie to byť dosť lacnejšie pokiaľ vieš rozmýšľať
Nasa bytova mini kupelna 1,5x1,5 m a zachod 1,2x0,9m nas vysiel 3500 € pred troma rokmi a to sme mali 30% zlavu na sanitu Ravak a lepidlo na obklad mal manzel zadarmo a obkladal nam to ukrajinec za lacny peniaz, ale mal dobru robotu. Vsetko islo dost hore, preto mi ta cena pride dnes ako taka normalna, ak su tam zahrnute nejake normalnejsie materialy, nie to najlacnejsie z merkury marketu, tak na tu velkost je to super cena.
@zuzana212722 smiem sa opytat, len pre zaujimavost, co vsetko bolo v cene zahrnute? Je to ozaj velmi nizka cena, i ked to bolo 3r dozadu.
Prosim ta aka sanita je tam zahrnuta? wc, vana, sprchovy kut, umyvadla...ci ako? + obklady su tam zahrnute? Dost nejasne to pises...
@vikusjk 64 metrov štvorcových.. komplet búracie práce kúpeľňa bola umakart takže nové priečky..čiže všetko nové podlahy elektrika plyn voda obklady znížené stropy.jedine tu boli vymenené okná takže tie nie..ale inak skutočne všetko ..
Tak ak máš kvalitné materiály a nie Merkuryzial, všetko to šlo neskutočne hore a zrejme ešte pôjde, takže by som neváhala. Budete to mat krásne
@zuzana212722 wow, tak to ste mali naozaj neskutocne dobru cenu 👍
nam nacenili podobnu len obklad a pracu na 5300€, ideme inde, to je nehorazna suma bez sanity
My sme len za obklad a dlazbu po strop do dvoch kupelni a jedneho wc dali 2500 eur... Po dalsie geberit 200 eur, zavesne wc 200 eur. Vana 300 eur, skrinka s dvojumyvadlom 800 eur a dve baterie 160 eur a vanova bateria 150 eur a sprchova pateria 160 eur... Takze si to spocitaj kolko to stoji. To je skvela cena... Bohuzial na dnesnu dobu. Plus kleber, a robota...rezanie obklafu.. Makacka ako hovado
@zuzana212722 Prosím ťa, a v tej cene ste mali i materiál?
ja to riesim aktualne. Obklady, dlazby, wc, geberit, dvere na sprchac, sprcha, baterie, sedatko, umyvadla, zrkadlo a skrinka, sifony, drobne doplnky - cena 4.600 EUR.
Prace - vyrubanie zarubne, buranie a nove vymurovanie nenosnej priecky, murovanie pred stupackami, vyburanie stareho obkladu a dlazby, vymurovanie spodku sprchoveho kuta, nove trubky a odpad (meni sa pozicia umyvadla, wc), zasekanie a schovanie rurok stareho radiatora do panelu, montaz noveho elektrickeho radiatora, obkladanie, pokladka dlazby a ostatne drobne veci - cena po kamaratskej zlave cca 5.000 EUR.
A to mame malicku kupelku. Sanita a obklad - to je to, cim sa da hybat - lebo tam sa ceny pohybuju ozaj od minima do zavratnych vysok. No aj tak si myslim, ze to mate super cenu.
podotykam ze nasa kupelna je vymurovana v novostavbe, natiahnuta v klebri a sietke…

Tak to je skvela cena. My sme pred rokom platili 10tisic.