icon

Ceresit pohlcovač vlhkosti - skúsenosti a efektívnosť

Včera o 21:37

Ahojte prosím vás o rady rozmýšľam o tom ceresite ci pomáha keďže najviac vlhkosti mame teraz hlavne v spálni lebo manžel sa dosť potí a ráno mam vždy zarosené okná. Hlavne cez zimu kedy to je najhoršie. Máte skúsenosti s ním? Ďakujem typy ...

nelca84
Včera o 21:50

@anonym_autor radšej si kúp odvlhčovač, tablety ťa vyjdú draho

mullerova46
Včera o 21:56

Tablety mi smrdia ale keďže to je len v špajze tak to viem prežiť a dobre to pohlcuje vlhkosť. Určite by som poriadne každé ráno a večer vetrala a kúpila si elektrický odvlhčovač

autor
Včera o 22:38
@nelca84

@anonym_autor radšej si kúp odvlhčovač, tablety ťa vyjdú draho

@nelca84 ja to len teraz na toto zimné obdobie ináč to nepotrebujem

autor
Včera o 22:38
@mullerova46

Tablety mi smrdia ale keďže to je len v špajze tak to viem prežiť a dobre to pohlcuje vlhkosť. Určite by som poriadne každé ráno a večer vetrala a kúpila si elektrický odvlhčovač

@mullerova46 ten elektricky je zbytočne drahý to len tak jednorázovo chcem

slavomira236
Včera o 22:43

@anonym_autor zarosene okna nemate urcite od toho ze sa manzel poti.. ceresit ti do vetsej miestnosti nepomoze. Mozno niekde do maleho wc.

nelca84
Včera o 22:44
@anonym_autor

@mullerova46 ten elektricky je zbytočne drahý to len tak jednorázovo chcem

@anonym_autor jednorázovo ti to nepomôže, tableta ti stiahne možno pol litra vody zo vzduchu, 4ks stoja okolo 20e a minieš ich do týždňa. A čo zvyšok zimy? Žiadne jednorázovo, veď to potrebuješ odvlhčovať permanentne.

autor
Včera o 22:49
@nelca84

@anonym_autor jednorázovo ti to nepomôže, tableta ti stiahne možno pol litra vody zo vzduchu, 4ks stoja okolo 20e a minieš ich do týždňa. A čo zvyšok zimy? Žiadne jednorázovo, veď to potrebuješ odvlhčovať permanentne.

@nelca84 teraz mi kolegyňa písala ze jej tableta vydržala cca mesiac a pol a v pohode na menšiu izbu vydalo tak neviem

autor
Včera o 22:52
@slavomira236

@anonym_autor zarosene okna nemate urcite od toho ze sa manzel poti.. ceresit ti do vetsej miestnosti nepomoze. Mozno niekde do maleho wc.

@slavomira236 máme veru spi na strane pri okne tak je bližšie a keď je manžel na nočnej a som sama zarosené okná nemám ani taký ťažký od potu vlhký vzduch keďže ja sa nepotim

nelca84
Včera o 22:56
@anonym_autor

@nelca84 teraz mi kolegyňa písala ze jej tableta vydržala cca mesiac a pol a v pohode na menšiu izbu vydalo tak neviem

@anonym_autor tak asi nemá vysokú vlhkosť, ale chápeš, že tableta stiahne možno pol litra vody? Veď to je strašne málo pri vysokej vlhkosti. To ani nezbadáš. Ja keď pustím odvlhčovač v kuchyni, tak za noc stiahne liter ako nič. A ďalšiu noc znova... Vlhkosť nezmizne, len ju krátkodobo znížiš, aj to len veľmi málo. Odvlhčovač ťa v konečnom dôsledku vyjde omnoho lacnejšie. Ale rob ako myslíš.

spongebob1
Dnes o 07:31

@anonym_autor To kto ti nabulikal taku hlupost, ze manzel sa poti a mate zarosene okna?
Nechces elektricky odvlhcovac, kup tabletkovy, alebo kazde rano zotri okno a vetraj.

domka222
Dnes o 08:08

Ja ho mám v spálni na okne,ale len ako doplnkové odvlhčovanie. Je to o ničom. Na tablety stiahne za deň tak 1/2 dcl a keď zapnem elektrický, tak v za tu istú dobu potiahne aj viac ako pol litra ak je vlhko.

viestta
Dnes o 10:07
@anonym_autor

@nelca84 ja to len teraz na toto zimné obdobie ináč to nepotrebujem

@anonym_autor ked mate vysoku vlhkost, tak kup elektricky odvlhcovac. Ceresit a podobne odvlhcovace su tak na dve veci.