icon

Chrobák v byte

mamkacharlotta
16. feb 2023

Ajojky.. Potrbujem radu... Neviete čo je to za chrobák?? Sem tam ich vidím na podlahe.. Na chodbe.. Na stene.. Ďakujem za radu.

Chrobák v byteChrobák v byte
kvietok2891
16. feb 2023

Vyzerá ako zrniar

kajka559
Odpoveď bola odstránená
renat04
17. feb 2023

@kajka559 svab asi nie...@mamkacharlotta zopar - to znamena kolko a vyskytuju sa len v nejakej miestnosti, alebo tak plosne v celom byte

mamkacharlotta
autor
17. feb 2023

@renat04 je to v zrne..mame zajačika... Sem tam sa objavil... V kuchyni na zemi..na chodbe...

seahorse27
17. feb 2023

Zrniar cierny, treba zrno vyhodit, vycistit nadobu, kupit nove

mamkacharlotta
autor
17. feb 2023

@seahorse27 už vyhodila... Ďakujem krásne 🤗

cacianka
18. feb 2023

Možno pomôže obsah sáčku zmraziť ( premrznuta na balkóne) alebo prehriať v horúcej rúre. Zrno to nezničí ale chrobaciky či ich zárodky áno

mamkacharlotta
autor
18. feb 2023

@cacianka skúsim.. Ďakujem krásne 🤗

diablikovci
10. júl 2024

Dobrý deň, aj u nás sa objavil tento chrobak ale ja som z kuchyne vyhadzala všetko jedlo umyla som. A stále sú sem tam nájdem jedného aj v spálni či obývačke až je my zle z toho. Neviem čo robiť :( Aj byt sme celý vystriekali biolitom a nic :(…
Čo by mohlo ešte pomôcť ? Ďakujem

chiara27
12. aug 2024

@diablikovci zbavili ste sa ich? Ja som ich tiež našla aj v spálni aj v detskej izbe

mira0611
12. aug 2024

@mamkacharlotta ahojte, vsade je zatva. Pocas/po zatve sa tieto chrobaky vyskytuju po celej SR. Je to ok. Aj my sme mali minuly rok v sklade, zavolali sme hned deratizera a hovoril, ze to je pocas zatvy bezne.

diablikovci
13. aug 2024

@chiara27 Áno zbavili sme sa ich. Konečne.