icon

Čistička vzduchu k bábätku

16. feb 2022

je to dobré alebo zbytočnosť? čo vás presvedčilo že ste si ju kúpili ked ste čakali bábätko ? a kúpili by ste ju znova?

ketonka
16. feb 2022

Kúpila by som.znovu . Máme zvhlcovac ,ktorý aj dezinfikune vzduch takže úžasná vec pri chorobách.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
16. feb 2022

@zoro9836 a v čom je rozdiel ked je tam ionizátor?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
janinah
16. feb 2022

Ak je dieťa zdravé a bežne upratuješ domácnosť,tak je to zbytočnosť.My máme,syn je alergik,ale už je v puberte a už ju skoro nepoužívam.

janewithane
16. feb 2022

Mňa skôr uistila vo veciach, že napr pri upratovaní treba vetrať, sviečky sú humus a občas najmä takto večer keď je veľmi zima je vo vzduchu veľa prachu..ale nič katastrofálne to nie je ..takže nemám pocit ze by vkuse šla..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
jazula
16. feb 2022

My sme kúpili, keď som bola tehotná, lebo som nemohla brať lieky na peľovú alergiu, plus sme nad väčšou cestou a dosť sa nám práši. Pri tej alergii mi to v sezóne vcelku pomohlo, teraz ju púšťa občas priateľ, ale musím priznať, že mi ani nenapadlo že by sme ju mali kupovať (alebo púšťať) špeciálne kvôli bábätku…

janewithane
16. feb 2022

@zoro9836 u nás sa to deje len večer a celkové zriedka..väčšinou je vetranie v pohode.. o sviečkach som to tušila ale teda teraz mam istotu..už pár rokov používam skôr svetielka na atmosféru.. vône znesiem len prírodné (esencialne oleje) aj to nie všetky .. ale ja som asi extrém, neznášam avivaz, dezodorant nesmie byť sprejovy, po parféme hneď vetram..

katus2323
17. feb 2022

Nebanujem jej kúpu a jednoznačne odporúčam.

fiafia
17. feb 2022

Ja určite odporúčam. Ja som kúpila z Lidla , rozmýšľala som nad oveľa drahšou ale som rada,že som ju kúpila na náhly impulz na nákupe 😂 ten vzduch je citeľne lepší, ukazuje kvalitu vzduchu a zachytáva drobné čiastočky prachu. U nás ide každý večer pred spaním.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
autor
19. máj 2022

@karolinav a ktorú máte?

karolinav
Odpoveď bola odstránená