Čo hovoríte na takúto posteľ?
Ahojte,čo hovoríte na takýto typ posteľe,oplatí sa kúpiť?Chceme taký čo ma všetko teda rošt úložný priestor aj matrac.Matrac je z Pur peny plus bonulove pružiny.Nevyznam sa v tomto či to je dobré alebo zle.No cenovo vyzeraju fajn.Pridam pár foto

@noemi155 Toto není kožené.Najprv som pozerala ekokozu no tam sú ceny nad tisíc
Za tu cenu ani látkový poťah nebude kvalitný
Tak vymeňte.matrac.... Radšej do starej postele matrac kvalitný ako hocičo kúpiť lacné
Ja mám takúto posteľ no vo vyššej cenovej kategórii. Čelo mám vysoké až 2m. A môj materiál je tiež ľahko umývateľny. Raz za týždeň ori upratovaní povysavam čelo aj rám. Matrace sa dajú vyberať a meniť, hoci to je boxspring. Nedávno mi ju dcérka pomáhala licidlami, vyteká do nej asi 4 ruže a farbu na lica a krásne mi to zišlo mokrou handrou. Záleží od kvality materiálu akým je potiahnuta. Dlho som o takej posteli snívala a šetrila na ňu asi 3-4 roky. Inú by som nechcela.
Ja sa vzdy riadim tym, ze nie som taka bohata, aby som kupovala lacne veci. Radsej by som si teraz kupila matrace-jysk zvykne mat dobre akcie a daju sa tam vybrat aj dobre. Casom dosetrite aj na ram. Su veci, na ktorych sa nevyplati setrit-z roznych dovodov, v tomto pripade je to minimalne zdravotny dovod a potom to, ze tu lacnu bude treba o chvilu zase menit, takze ani neusetris.
@dskjhfdlkdjhl Neviem čo máš proti lacným veciam.Uvediem príklad nakupujem oblečenie v pepcu.Deti to ponosia x krát operem a keď vyrastú z toho predám to ďalej.Zvlast posteľ stojí aj 800 eur a jeden matrac najmenej 150 eur.To sú strašne pálky,normálny človek si to ani nemôže dovoliť.
Tu nejde o lacné a lacné. Ja tiež bežne kupujem deťom veci v pepcu alebo sinsay ale to je oblečenie u mňa spotrebný materiál a je mi ľahšie keď urobí dieru na kolene na leginach za 2 eura ako za 12 z hm. Ale posteľ je predsa len väčšia investícia ako legíny alebo tričko z pepca. A to co ušetríš teraz minies o 2 roky znova lebo zase posteľ bude zlá
Mám podobnú posteľ,ale stála skoro 4× toľko,čo chceš dať. Takáto lacná ti fakt nič nevydrží. Ak ide o peniaze,tak skôr by som kúpila lacnejší rám postele a kvalitnejší matrac a takúto posteľ si nechala na neskôr😉
v ikea mas tiez pekne postele da sa dostat do tej ceny , myslim v pohode
tu treba dokupit matrac osobitne k nej https://www.ikea.com/sk/sk/p/gladstad-calunena-...
popozeraj si mas tam kovove postele drevene aj calunene https://www.ikea.com/sk/sk/cat/manzelske-postel...
postovne sa plati potom zvlast
Takto, su veci, na ktorych sa neoplati setrit-napr. na strave, lebo sa to potom premietne do zdravia. Co sa tyka posteli, tak tam nielen zdravie, ale aj to, ze ak kupis tu postel lacnu, tak o 2-3 roky bude nanic a bude treba nova, ak znovu lacna, tak si uz na dvojnasobku ceny. Nemam nic proti lacnym veciam, ale su iste veci, kde sa to fakt nevyplati.
Ja som synovi kupovala posteľ drevenú drevený rošt 270 eura čisto posteľ plus 160 matrac
Pozeram, ze je celocalunena, matrace sa nedaju menit. Taku by som nekupila, lebo ked sa zlezia budes musiet menit celu postel. Hovorim z vlastnej skusenosti. My ked sme sa s muzom zobrali, mladi, blbi, tak sme takuto kupili, uz je prec, zlezana, vymenena za novu.
@autor...od zajtra maju v jysku akcie na matrace...skus kuknut....60% zlavy na kvalitne matrace
Rozumiem, že nemáš peniaze navyše, ale ak ste schopní zaplatiť za takúto posteľ 500 eur, tak to fakt radšej kúpte 2 kvalitnejšie matrace, aj v akcii sa dajú kúpiť. A ja viem zas tak, ze môžeš mať akýmkoľvek kvalitný matrac, ale ak k nemu nemáš rošt (lamelovy), tak matrac nesplní účel. Kúpte 2 matrace a 2 rosty, rosty manzel nech nejako spojí, aby sa nerozchadzali a spite zatial na zemi. Na posteľ našetrite, alebo je fakt plno ludi, čo majú na nové a kupia novú postel a starý rám darujú... U nás v skupine som videla ponuky nie raz...
Ja som mala pravidelné migrény, kopec peňazí za lieky sa dalo, návštevy lekárov, rehabilitácie... Potom sme kupili kvalitné matrace, rosty, kvalitný vankúš (ergonomický, vtedy stal 10 eur jeden) a bolesti hlavy ustúpili... Viditeľny rozdiel. Vieš, teraz máš problém dať za matrac peniaze a potom za lieky dáš? Vyšetrenia, cestovanie, rehabilitácie...?
My sme kupovali posteľ do hosťovskej izby za 359€ a matrac sme dokúpili taký, s ktorým mame skúsenosti a mame ho aj v spalni, sme veľmi spokojní. Posteľ s matracom vysla cca 600€. Odporúčam radšej lacnejšiu calunenu postel a drahsi matrac ako opačne. 🙂 Posteľ: https://www.verapostele.sk/manzelska-postel-hil... Matrac: https://www.verapostele.sk/matrac-dual-relax/
@ivana11155 na tých drahších posteliach sa dá meniť matrac,ale to,čo autorka plánuje asi nie.
Inak moj svagor urobil postel z paliet :D
Kvalitny matrac je dolezity. Spis na nom cca 6-8 hodin denne. Takze ak zacne rychlo “schadzat z dizajnu”, denne si budes po trosicke nicit chrbticu.
Co sa prejavi bolestami hlavy. Nespravnym drzanim tela, ktore si potom telo kompenzuje inymi svalovymi skupinami, co zas posobi na klby, atd, atp. Zly matrac ti moze po par rokoch narobit nebadane tolko zdravotnych problemov, ktore budes riesit dalsich par rokov. A nebudes chapat, kde sa beru (povies si, ze je to vekom). Plus pojde dole vodou aj kvalita spanku.
Navyse dobry matrac je sice drahsi (napr 300€), ale vydrzi ti aj 10 rokov. Lacnejsi ta moze stat 100€ a o styri roky bude uz prelezany (aj ked na prvy pohlad nie, ale ked lezis, tak uz neposkytuje tu oporu, rychlejsie klesne), zrely na vymenu.
Skuste radsej zohnat lacnu postel (ram) a drahsi matrac. Postel potom neskor vymenite, ked dosporite a bude sa vam uz rozchadzat.
Ja odporúčam jedine postel s prirodnym matracom ,kde nenájdete žiadne peny iba vlnu,bavlnu ,konsle vlasy,kasmir ,hodvab..väčšina takýchto matracov je s tastickovymi pruzinami. Mam taky už 3 mesiace a zmenilo mi to život, problémy s chrbticou zmizli. A na taky kvalitný matrac.treba aj kvalitný rám,ja mma.celu postel od westieri.

A po pravde hentaka postel sa ti budem časom olupovať
Mame ekokozu na celé a šľak má trafa jak sa to lupe