icon

Čo nakúpiť pri prvom sťahovaní do podnájmu?

12. nov 2025

Ahojte So svojím priateľom sa sťahujeme 1x do podnájmu, doteraz sme obaja bývali s rodinami. Úprimne, vôbec neviem, čo všetko treba nakúpiť do domácnosti. Viete mi poradiť, čo by nemalo chýbať v novom byte? Nejaké základne veci ?

Strana
z3
anonym_b0da0b
14. nov 2025

@anonym_autor pozri si čo je v byte, čo by ste vedeli používať a čo chcete mať radšej svoje. Prvé čo sme kupovali boli paplony, vankúše, pár tanierov/ misiek/ hrnčeky, panvicu, hrniec, príbory a kávovar. Nieco si donesiete z domu ako uteráky, možno vám budú vedieť aj tie hrnce dať nejaké a podobne a časom zistite čo vám chýba čo by ste este potrebovali.

lubomirko2
14. nov 2025

Vreckovky veľa balíkov hlavne

majka36912
14. nov 2025

Na zaciatok je dobre obehat rodinu a vyzbierat, co uz kto nepotrebuje/nevyuziva, neviem, kolko mate nasetrene, ale nejake velke nakupy do domacnosti by som nerobila hned pred nastahovanim. Ja ked som sla byvat samostatne tak som mala zopar zakladnych veci (2 hrnce, zopar poharov, pribor, misky, zakladnu kozmetiku, metlu, mop, kybel, lavor, prasok na pranie, sol a cukor, oblecko, postelne pradlo... proste drobnosti) a ostatne sa dokupovalo postupne. Co som vsak uplne vypustila z hlavy bola kava (bez kavy to bol rano tvrdy budicek 😃) a tampony (na to som tiez prisla az v sekunde, ked ich bolo treba, esteze mi suseda vtedy podala pomocnu ruku 😂).

autor
14. nov 2025
@lubomirko2

Vreckovky veľa balíkov hlavne

@lubomirko2 načo?

romiada
15. nov 2025
@anonym_autor

@zojazoja sťahujem sa v 19 rokoch. Fakt netuším čo si mám zakúpiť hneď a čo počká 😄

@anonym_autor periny, obliecky, uteráky, utierky, taniere a pribory s poharmi

Strana
z3