icon

Čo robiť so starými vankúšmi a paplónmi?

nikushka8
3. okt 2025

Vyuziju niekde vankuse a paplony? Je mi luto to len tak hodit do kosa. Dakujem.

Strana
z2
anonym_bed933
3. okt 2025

@nikushka8 nemyslím si, ja vyhadzujem

lenkasarka
3. okt 2025

@nikushka8 skús do nejakého útulku.

anonym_bed933
3. okt 2025
@lenkasarka

@nikushka8 skús do nejakého útulku.

@lenkasarka mňa odmietli v dvoch, že paplony neberú

biba_18
3. okt 2025

ja nosím do útulku. neviem ale teda aké paplony si mala, naše zobrali… alebo potom ešte zabaľ poriadne do igelitu nech to nezmokne a vylož pre spoluobčanov ku kontajneru…

anonym_d8b34a
3. okt 2025

@nikushka8 keď sú dobré,tak prečo vyhadzuješ? Keď vyhadzuješ,tak asi už nie sú použiteľné.Prečo si myslíš,že hnusný upotený vankúš a paplón by niekto chcel?

anonym_94194d
3. okt 2025

Na FB časti čítam, že pýtajú do útulku pre psov

nikushka8
autor
3. okt 2025
@biba_18

ja nosím do útulku. neviem ale teda aké paplony si mala, naše zobrali… alebo potom ešte zabaľ poriadne do igelitu nech to nezmokne a vylož pre spoluobčanov ku kontajneru…

@lenkasarka v utulkoch nechcu.
@anonym_d8b34a vyhadzujem preto,lebo mi nevyhovuje vankus a aj dcera uz potrebuje vyssi ako ma napr.
@biba_18 radsej ich hodime do kosa, parkrat som nechala tak oblecenie a iba bordel spravili

nikushka8
autor
3. okt 2025
@anonym_94194d

Na FB časti čítam, že pýtajú do útulku pre psov

@anonym_94194d dakujem, skusim este pozriet,ci predsa len niekde, no vacsinou chcu deky

biba_18
3. okt 2025

🤷‍♀️ u nás bordel nerobia tak neviem. vždy zoberú, aj veci aj topánky…

lenkasarka
3. okt 2025
@nikushka8

@lenkasarka v utulkoch nechcu.
@anonym_d8b34a vyhadzujem preto,lebo mi nevyhovuje vankus a aj dcera uz potrebuje vyssi ako ma napr.
@biba_18 radsej ich hodime do kosa, parkrat som nechala tak oblecenie a iba bordel spravili

@nikushka8 viac x som čítala že potrebuju staré deky,paplony,uteráky a hlavne teraz v zime.

jurly
3. okt 2025

@nikushka8 nechat vycistit a usit nanovo

lintu
3. okt 2025

Čo tak ich nafotiť a skúsiť hodiť dakam na bazár s tým, že daruješ? Buď to vyjde alebo nie. Vyhadzovať môžeš aj potom.

Pre zvieratá tieto veci vraj veľmi nechcú, lebo sú ľahko nasiakavé a ťažko sa sušia.

vilma7
4. okt 2025

Vyložiť ku kontajnerom. Určite si ich niekto vezme. Aspoň v mojom rodnom meste chodia pravidelne vyberači, viac x denne. A bude zima ..

anonym_cc3e67
4. okt 2025

Ak su perove, tie sa vykupuju. Perie si cisti a znovu pouzije. U nas chodia vykupovaci s dodavkou. Ale byvam vo stvrti rod domov.

anonym_8b0498
4. okt 2025

My sme dali vyčistiť a ušiť nové.
Pripadne aj vykupujú.

bielasovicka
4. okt 2025

Daj ich ku kontajnerom, ide zima, určite ich niekto zoberie.

anonym_9b7eae
4. okt 2025

Dnes ráno našli zmrznutého bezdomovca, určite sa im hodí paplón do charity

bubinda
4. okt 2025

Ak su to paperove paplony dajte si to vycistit a presit na nove.

alickapusinka
4. okt 2025

alebo vykupuju kožky perie a paplony vankuše a tak aj tu na facebooku je firma chlap chodi po celom Slovensku a vykupuje.

refly
4. okt 2025
@anonym_9b7eae

Dnes ráno našli zmrznutého bezdomovca, určite sa im hodí paplón do charity

@anonym_9b7eae Popýtať sa charity je super možnosť, ale...
zmrznutý bezdomovec na ulici s charitou a útulkami pre bezdomovcov nemá nič. Veľa týchto ľudí tam nechce chodiť, lebo si tam medzi sebou kradnú veci. Charita môže mať aj celý sklad paplónov, ale aj tak budú mrznúť na ulici.

Jediný, kto to reálne vezme je fakt nejaký útulok (ľudský alebo zvierací, aj keď paplónov a dek niektoré majú vyše hlavy, tak sa treba popýtať) alebo dať inzerát že darujete. S textíliami je problém, lebo je toho fakt kopy...

diablikovci
4. okt 2025

Ja vyberiem vnútro ak je tam duté vlakno a dávam do školy buď do ŠKD alebo na pracovne vyučovanie aby mali pomocky a latka keď je tiež ok nieje špinavá, potrhana tak tiež. Minulého roku robili z toho strašidlá na Halloween 😂

katka164
4. okt 2025

@nikushka8 skús charitu alebo útulok

jomarch
4. okt 2025

ja by som normalne ponukla nejakym bezdomovcom, ak by som vedela, ze v okoli sa zdrzuju. ak teda utulky neberu. ak vylozis ku kontajnerom moze sa najst nejaky dobrak co ich hodi do smetiaka aby sa tam nepovalovali a kym by ich niekto nasiel tak ich smetiari odnesu..

luxus10
4. okt 2025
@biba_18

🤷‍♀️ u nás bordel nerobia tak neviem. vždy zoberú, aj veci aj topánky…

@biba_18 a ked odchadzaju s ulovkom, spokojne si hvizdaju...😍

lulu4
4. okt 2025
@anonym_8b0498

My sme dali vyčistiť a ušiť nové.
Pripadne aj vykupujú.

@anonym_8b0498 kde ste prosím dali vyčistiť perie a ušiť nový paplón? Koľko táto služba prosím stála?ďakujem

mahuliena_biela
4. okt 2025

@nikushka8 ja som dávala pre psíkov do útulku.

biba_18
4. okt 2025

@luxus10 nemám s tým problém 🤷‍♀️

anonym_b14860
4. okt 2025

Na charite sa potešili, keď sme priniesli

mizoko
4. okt 2025

@nikushka8 daj zvieraciemu útulku

anonym_8b0498
4. okt 2025
@lulu4

@anonym_8b0498 kde ste prosím dali vyčistiť perie a ušiť nový paplón? Koľko táto služba prosím stála?ďakujem

@lulu4 vo MT-Vrutkach rici.sk, ake už si cenu nepamätám.

Strana
z2