icon

Čo vás najviac odpudzuje v byte?

9. nov 2024

Ahojte,
Mozno divna tema ale zaujima ma to 😀
Hladame podnajom(zatial mame kde byvat) ale radi by sme sa uz odstahovali, pozerame po bytoch ale zatial ziaden taky, ktory by sa nam pacil, vsetky maju vady pri ktorych ma az striasa 😀
Napr: pre mna je hrozne ked ma byt kozenu sedacku, z vrchu plnenu pracku, wc spolocne s kupelnou a plastovy sprchovaci kut-tu vsade vidim plesen 😀😀
Mohol by byt neviem aky krasny byt, ale keby ma toto tak jednoducho nie. 😃
A co vy?

Strana
z5
mamutka
11. nov 2024

@namornicka ide dosť o to, aký máte za oknami výhľad. A ako je byt urobený, či by si závesmi a záclonami zakryla nevzhľadné prívody k radiátorom a škaredú bytovku oproti. My ste horné poschodie, žiadne trúbky popri stene čo by šli na vyššie poschodie a za oknami je les, takže záclony ani závesy sme nikdy nemali. Každý si hned všimne les, nikto sa nikdy nepýtal na záclony

oblecenie99
11. nov 2024

@namornicka V dvojizbovom sme nemali, lebo sme mali znížené stropy, a keď, tak by sa dali dať dať tie koľajničky, nie garniže, a nejak sme s ak tomu nikdy nedokopali, asi som málo pílila s týmto mužovi uši :D, ale tak nejak sme si zvykli po čase a nechýbalo, ale že vôbec.. ale keď sme byt predali a kúpili väčší, tak v trojizbovom nám predchádzajúci majitelia nechali aj garniže, aj koľajničky, a v jednej izbe aj dlhý záves po zem, a nádherne to vyplnilo izbu, tak som si povedala, že potrebujeme aj do zvyšných izieb.

Nemáme len v kuchyni, tam mi to nechýba (tam máme len tie samozrejme hnusne nevkusné vnútorne rolety/žalúzie - lebo parvdepodobne aj toto príde niekomu hnusné a možno to tu už aj odznelo :D ), ale napr. v spálni mi je aj komfortnejšie, odkedy ich máme, a to bývame na vysokom poschodí. Tam som si dala jednoduché, tiež po zem, bez nejakých vzorov, jemne priehľadné (IKEA) a k tomu máme az zatemňovacie závesy, lebo v noci potrebujeme mať absolútnu tmu. Ak poronávam, tak so závesmi mi to príde útulnejšie, ako keď sme mali bez. Asi starnem a mení sa mi vkus, neviem :D

elviku11
11. nov 2024

A čo ti akože vadí na radiátoroch? Nechápem, ani som to v živote nepočula

autor
11. nov 2024

@elviku11 vsetko, nebyvali sme v dome s radiatormi a ked som niekde prisla kde mali radiatory, tak mi bola zima od noh.

oblecenie99
11. nov 2024

Autorka prosím, koľko máš rokov? Naozaj sa nepýtam v zlom, ale píšeš, že si v živote ani len nevidela nepočula o toalete bez umývadla, ktorá by zároveń nebola spojená s kúpelňou, alebo že si nebývala v dome s radiátormi... Keď ideš do nájmu, a je to jedno, či drahého/lacného/platíš ty či dakto iný, vždy to bude o tom, že sa musíš prispôsobiť okolnostiam a popravde tie nájmy nebývajú luxusné už aj preto, lebo sa prepožičiavajú cudzím ľďom, majiteľ ich nemá pre seba. Píšee, že ťa odpudzujú a až ťa striasa , ak ide o veci typu zhora plnená práčka, či radiátory - ktoré si v živote nezažila.

margotka17
11. nov 2024

Jednoduché, gauč si kúp svoj podľa predstáv, práčku taktiež a vlastne, prečo chces podnájom? Byt si kúp ako holobyt, alebo ho prerob so sprchou o akej snivas.....

margotka17
11. nov 2024

@oblecenie99 veď radiátory sú aj v škôlke, škole, to ako kurili doma, ohniskom v strede izby? Áno, majú ľudia piecky, plynové gamatky, ale sa mi zdá čudné čo ona píše nie?

klotildabazarik
11. nov 2024

@h2 ona, asi neni z Bratislavy 😂 inde asi bezna vec, i my sme mali oddelene wc s umyvadlom😂tiez to nebolo v ba😂😂

tiezjedna
11. nov 2024

Wc spojené s kúpeľnou a absencia balkónu/lodžie - pre mňa neprijateľné aj v tom najkrajšom, najmodernejšom byte v dobrej lokalite.

pralinka25
11. nov 2024

@margotka17 tak asi je zvyknuta len na podlahovku

margotka17
11. nov 2024

@pralinka25 moja sestra je zvyknuta na podlahovou tiež, ale keď je u nás, nevie si vynachváliť teplo od krbových kachlí. Aj dlazba v okolí je teplucka, čo tak nahreje.

mantilka
15. nov 2024

🤣...okrem tej sprchy prehnane. Keď nechceš práčku stačí povedať majiteľovi a môžeš si doniesť svoju.

Strana
z5