Poraďte so zmenou dispozície bytu

keju
3. mar 2016

Ahojte,byvame v 2izbovej tehlovej bytovke,mame 6 rocneho syna,ktory nam ide do skoly..mame zufalo malu kuchynu a zufalo velku kupelnu,prosim kto by poradil ako zmenit dispoziciu bytu tak aby sme zvacsili kuchynu a uplne zmensili kupelnu? Chceli by sme murovany sprchovaci kut,miesto na pracku a zachod..nakres napravo nie je cely,je tam identicka izba ako vlavo,teda kuchyna je len taky priechodny "rezanec"..cela ta priecka medzi kupelnou a kuchynou je sadrokarton..ev.bolo by mozne zburat aj tu stenu medzi kupelnou a izbou napravo a otvorit tu kuchynu? Dakujem za vase nazory...

pribinak
3. mar 2016

Toto skor na modrej streche poriesis ako tu

taami
4. mar 2016

@keju
Ja by som asi zamurovala vchod z kuchyne do izby naľavo, a radsej ho preburala z chodby, potom by som vyhodila ten sádrokartón medzi kuchyňou a kúpeľnou a posunula ho podla toho ako by som chcela. Kuchyňu by som si spravila od okna, pozdĺž steny kde boli dvere do izby a pokračovala by na stene oddeľujúcej kuchyňu a kúpeľnu, takze by vytvárala "u", vchod do tej izby napravo by som mozno rozšírila, ale nie je nutne.

stary_ujco
4. mar 2016

Uplne easy, uz som tento typ bytu videl prerobeny.
Od vchodu nalavo vyburat dvere do spalne. Zachodove dvere samostatne z chodby, zahod posunut k dveram o meter aspon.
Kupelna: cele posunut smerom k vchodu, dvere mierne dolava a vojde sa za nich pracka.
Kuchyna: posunies priecku smer kupelna a zvacsis priestor. Dvere do spalne sa samozrejme zamuruju a pride tam riadne linka, chladnicka alebo potravinova skrina. Mala nevyhoda je, ze roh k kuchyni je zabity, lebo je tam stupacka. Dizajnovo to vies skryt.
Priecka medzi kuchynou a obyvackou prec. Na jej miesto vies dat pokracovanie kuchynskej linky ako mensi jedalensky stol.
V izbe napravo vies v rohu na tvojom obrazku napravo dole urobit mini pracovnu/miesto na ucenie oddelene aspon opticky.
PS: ste rodina, dve izby su sakra malo uz teraz a budu sakra malo aj o 5 rokov. Pouvazuj pred totalnou prerabkou najprv nad vymenou bytu 😉

kenzom
5. mar 2016

Mala by si to riešiť aj so statikom/nie tu

margaretka_9
5. mar 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

my ti veru asi neporadime :(