icon

Decodom kuchyne: akrylové versus drevotrieskové dvierka

owecka
31. júl 2025

Ahojte, chcem sa spýtať žien, ktoré majú kuchynskú linku z decodomu. Máte tie dvierka v akryle, ktorý sa ponúka v sérii Family, alebo niektorá z Vás máte aj klasické dvierka zo série Home?
Potrebovala by som poradiť, lebo mne sa farebne páčia dvierka len z drevotriesky, ktorú dávajú do série Home:(
Ale zdá sa mi, že nebudú dobré na údržbu.
Ďakujem krásne!

anonym_5fe39c
31. júl 2025

@owecka máme home a kvalita katastrofa uz by som si kuchynu z decodom nedala a to sme ju dávali mesiac dozadu 🙂 takto prišli kraje skrinky a teda vobec nevyzera jak v predajni a to nehovorím čo mohli to poplietli- poslali ine úchytky, jedny dvierka neposlali a podobne …

owecka
autor
31. júl 2025
@anonym_5fe39c

@owecka máme home a kvalita katastrofa uz by som si kuchynu z decodom nedala a to sme ju dávali mesiac dozadu 🙂 takto prišli kraje skrinky a teda vobec nevyzera jak v predajni a to nehovorím čo mohli to poplietli- poslali ine úchytky, jedny dvierka neposlali a podobne …

@anonym_5fe39c kolko mate rokov tu kuchynu? No ja praveze nepoznam dvierka k home kuchyni, preto som sa pytala. Ludia skor maju seriu Family a to su naozaj kvalitne kuchyne. Mne ide o to, ze je tam rozdiel 900 eur, ale asi si teda priplatim, ked to tak vidim :/

tanatoth
Autor odpoveď zmazal
tanatoth
31. júl 2025
@owecka

@anonym_5fe39c kolko mate rokov tu kuchynu? No ja praveze nepoznam dvierka k home kuchyni, preto som sa pytala. Ludia skor maju seriu Family a to su naozaj kvalitne kuchyne. Mne ide o to, ze je tam rozdiel 900 eur, ale asi si teda priplatim, ked to tak vidim :/

@owecka mesiac

tanatoth
31. júl 2025
@tanatoth

@owecka mesiac

@tanatoth švagor dal family a je to to isté aj predavačka nám to hovorila len vnútorne úchytky iné a nato doživotná záruka ale snáď budete mať lepsiu skúsenost 🙂

owecka
autor
31. júl 2025
@tanatoth

@tanatoth švagor dal family a je to to isté aj predavačka nám to hovorila len vnútorne úchytky iné a nato doživotná záruka ale snáď budete mať lepsiu skúsenost 🙂

@tanatoth nerozumiem co je to iste?

owecka
autor
31. júl 2025
@tanatoth

@tanatoth ono dvierka su neni tie iste, seria home ma drevotriesku farbenu a family ma klasicky akryl nastriekany. Ja seriu family poznam, ma ju brat a mamina a je uzasna ta kuchyna uz 3.rok, pytam sa len na uzivanie tych dekorov, ktore patria pod seriu home, lebo tie dekory su len drevotriesky o 900 eur lacnejsie

tanatoth
31. júl 2025
@owecka

@tanatoth ono dvierka su neni tie iste, seria home ma drevotriesku farbenu a family ma klasicky akryl nastriekany. Ja seriu family poznam, ma ju brat a mamina a je uzasna ta kuchyna uz 3.rok, pytam sa len na uzivanie tych dekorov, ktore patria pod seriu home, lebo tie dekory su len drevotriesky o 900 eur lacnejsie

@owecka tak to potom je na vás ale asi ist radsej do family 🙂

owecka
autor
31. júl 2025
@tanatoth

@owecka tak to potom je na vás ale asi ist radsej do family 🙂

@tanatoth máte doma home, či family?

katuska258b
10. okt 2025

S manželom sme si zakúpili Home. Taká katastrofálna kvalita že už v živote decodom nehrozí. Nehovoriac že ani dodaci čas nedodržali ale našťastie poznám zákony a platili ešte oni mne spätne za meškanie. Za mňa nikdy viac už