icon

Dekorácia nad kuchynskou linkou: Tipy na moderné riešenia

mmooly
30. júl 2025

Ahojte... máme starší typ kuchynskej linky, nie je až po strop. Je tam cca 50-60 cm voľného priestoru. Keď tam nemám nič, príde mi to holé, neútulné... neviem čo tam mám dať, aby to bolo moderné a pekné... na internete som nič zaujímavé nenašla. Čo by ste tam dali vy? Aspoň nejaký plazivý kvet, či čo🙂

anonym_272614
30. júl 2025

@mmooly nič. Keď to chceš moderné.

natalis1998
30. júl 2025

@mmooly ja keď sme zariaďovali tak som si nemohla dať skrinky až po strop lebo tam mame klímu. Tak mám klasicke skrinky so 60cm výškou a dala slm si take bambusove košíky z ikea a úplne to oživilo. Neviem akú máš farbu, ja mám bielu kuchyňu a s týmito košíkmi to za mna super vyzerá.

belllinka
30. júl 2025

ved daj fotku

mmooly
autor
30. júl 2025

nemám teraz.. ale klasická biela linka do L-ka

mmooly
autor
30. júl 2025
@mmooly

nemám teraz.. ale klasická biela linka do L-ka

@mmooly https://www.nabytok-market.sk/images/eshop/prod... - cca takto, biela stena, biela linka

biba_18
30. júl 2025

ja som tam dala svetlá na ramene (asi 4 po celej dĺžke) a vyzeralo to super a ešte som aj osvetlila kuchyňu... ...

viestta
30. júl 2025

@mmooly poukladaj navrch papier, usetris robotu pri umyvani. Spinavy vyhodis, utries, natiahnes novy. Ked to chces mat moderne a prakticke, tak tam nic nevystavuj.

biba_18
30. júl 2025

také niečo, len iný tvar aj farba ... https://www.lampyasvetla.sk/nastenna-lampa-z-oc...

ukgirls
30. júl 2025

pritene kose a do nich schovas hovadiny ... ono zalezi aj v akom style mas byt rieseny ...

simca06022011
30. júl 2025

ja tam mam hlinene nadoby na pecenie a vázy, ktore inak aj pouzivame.. raz za rok asi :DD kvety tam nedavam zasadne, mam to vysoko a nemam cas to polievat.. plazive aj tak nevidno a visiace zase zavadzaju skrinkam. V jednom hlinenom hrnci mam ususenu levandulu, ale s tou sa akurat planujem rozlucit po tolkych rokoch :D

viera012345
31. júl 2025

@mmooly Nechcem Vas odrádzať od ničoho, ale/aspoň u mňa/napriek digestoru, pri používaní plynovej varnej platne,sa vytvára mastný povlak na vrchu kuch.linky,a tak som rada,ze ten utriem/vlastne celkom pracne sa to cisti/a nemusím ešte aj niečo navyše

viera012345
31. júl 2025
@viestta

@mmooly poukladaj navrch papier, usetris robotu pri umyvani. Spinavy vyhodis, utries, natiahnes novy. Ked to chces mat moderne a prakticke, tak tam nic nevystavuj.

@viestta Myslím,ze to tiež urobím . Vďaka za radu 👍

biba_18
31. júl 2025

@viera012345 mám 2 a 3/4 roka novú kuchyňu - na skrinkách nemám nič mastné… 🤷‍♀️

simca06022011
31. júl 2025
@biba_18

@viera012345 mám 2 a 3/4 roka novú kuchyňu - na skrinkách nemám nič mastné… 🤷‍♀️

@biba_18 ja mam kuchynu 10r a tiez nic.. iba obycajny prach... ale mam okna, digestor pouzivam... nemam mastne ani skrinky zo spodu ani spinavy obklad.. pamatam si ze mama, mavala v kuchyni strasne zalepene vsetko, myslim, ze to malo co robit s plynovym sporakom a mastnotou pri vareni = stare digestory. Inak aj v byte som varila na elektrickom a nemala som nic polepene.. a ani digestor som nemala :D
a citam ze aj pise.. ze ma plyn.. tak v malych kuchyniach to asi daco fakt robi...

biba_18
31. júl 2025

@simca06022011 tiež mám plyn 🤷‍♀️

margotka17
31. júl 2025

@mmooly nič by som tam nedávala. Ja tiež mám voľný priestor, linka je biela aj stena je biela. Doska za difestorom je hnedá vo farbe dreva ako pracovná doska. Nechcela som skrinky po strop. Mám v komôrke dosť regálov na všetko.

johanka21
1. aug 2025

@mmooly Niečo zelené... Moja kamarátka tam má dva kvetináče, menší a väčší a do nich položila také tie zelené umelé gule a vyzerá to veľmi dobre.

cacianka
2. aug 2025
@viestta

@viestta robím tak cez 30rokov,

barbara9456
5. aug 2025

Mám čiernu kuchyňu, tiež nemám skrinky až po strop. Nemám na vrchu nič, podľa mňa to vyzerá dobre aj bez toho, aby som tam niečo dávala. Qle ja mám rada minimalizmus. 😌

viera012345
7. aug 2025
@biba_18

@biba_18 Keď utriem, tiež nemám nič...

viera012345
7. aug 2025
@simca06022011

@biba_18 ja mam kuchynu 10r a tiez nic.. iba obycajny prach... ale mam okna, digestor pouzivam... nemam mastne ani skrinky zo spodu ani spinavy obklad.. pamatam si ze mama, mavala v kuchyni strasne zalepene vsetko, myslim, ze to malo co robit s plynovym sporakom a mastnotou pri vareni = stare digestory. Inak aj v byte som varila na elektrickom a nemala som nic polepene.. a ani digestor som nemala :D
a citam ze aj pise.. ze ma plyn.. tak v malych kuchyniach to asi daco fakt robi...

@simca06022011 Má to do cinenia s plynom, lebo doma/u rodičov/pri varení na elektrike,dokonca v letnej kuchynke aj na sporáku na tuhé palivo som také čosi nikdy nevidela,až odkedy bývam v paneláku, varí sa na plyne a kuchyne sú veľke/presnejšie malé/ako panelakove kuchyne