Dobrý mixér podľa vašich skúsenosti

daniela2202
5. sep 2023

Dievčatá poraďte, mixér klasika, smothie mixér, tyčový mixér.... ktorý je vhodný podľa vašich reálnych skúseností na prípravu ovocných a zeleninových nápojov?
Ešte jedna otázka - dokáže smothie mixér vyšľahať šľahačku?
poraďte i značky

lenuska9999
5. sep 2023

@daniela2202 ja by som volila radšej ponorný mixér , na ktorý sa da napojiť aj nástavec na šľahanie. Je to podľa mňa praktickejšie. Keď varíš nejakú krémovú polievku a potrebuješ ju rozmixovať , tak to urobíš raz dva ponorným mixérom a nebudes prelievať na X Y krát do smoothies mixéra. Okrem toho tycový mixér má aj nádobku , v ktorej môžeš robiť nápoje, so šľahačom si napr vyšľaháme nejaké palacinkove cesto , alebo sneh.. takže ma viac využití.

adeladulova
6. sep 2023

Mam vsetko od bosh, za mna najlepšia znacka. Skvely vykon, a prevedenie. Mam kuch robota, tycovy, aj šľahač a som velmi spokojná

adeladulova
6. sep 2023
login1234
6. sep 2023

Bosch

guudy
6. sep 2023

Mam aj tycovy ponorny mixer aj nutribullet. Nutribullet mam ten velky model, lebo len ten mal v tom case aj nadobu na mixovanie horuceho jedla. Pouzivam na kremove polievky.
Smoothie mixer ma noze, nie metlicky. Neskusala som v nom robit slahacku, lebo to neznie ako sanca na uspech.
Co sa tyka kvality mixovania, tak na makke ovocie a zeleninu ti urcite bude stacit ponorny mixer.
Ale napriklad pri kremovych polievkach je obrovsky rozdiel v kvalite medzi tycovym a tym nutribulletom. Tycovy napr z hrasku nespravi krem. Supky nezvladne rozmixovat, ostanu v polievke kusky. A nespoji sa ani voda s hraskom. Takze ak chces mat hladky krem, ci uz polievku alebo aj smoothie, tak rozhodne odporucam smoothie mixer.

eliskadad1
6. sep 2023

dobré je takéto kombo, keď to kúpiš v jednom a máš po starosti, aj ti to ušetrí veľa miesta 🙂

sandokanka36
7. sep 2023

@eliskadad1 toto vyzera dobre, kolko ale takato sranda stoji, ked to je v kuse, ze tolko toho dokopy??

eliskadad1
4. okt 2023

@sandokanka36 vieš čo v Planeu nejakých 40€ to bolo, čo sme za to dali, podľa mňa je to úplne super cena, na to, že to máš vlastne niekoľko spotrebičov v jednom 😉