Dobrý odšťavovač

6. aug 2023

Viete mi odporucit ozaj dobry odstavovac? Jeden doma mam,ale nepouzivame ho,zle odstavuje. Vyberany bol podla odporucani a aj tak je k nicomu.

nelca0510
6. aug 2023

Svokor má z Kauflandu za 12 eur a je spokojný,dobre odšťaví. Plánujeme aj my kúpiť.

ckocka
6. aug 2023

Mám Catler a som spokojná. Ale záleží na tom čo chceš odšťavovať, ak aj bylinky, špenát a inú listovú zeleninu tak tam potrebuješ šnekový.

slavomira236
6. aug 2023

Mam z lidlu mozno 3krat pouzity a stoji v komore . Vela odpadu radsej zjem ovocie cele. Neodstavuje dobre

autor
6. aug 2023

@slavomira236 ved prave preto hladam lepsi. Aj moj neodstavuje dobre,ostava vela odpadu. Preto hladam lepsi aj za vyssiu cenu. Od lacnych odstavovacov nemozeme ocakavat dobru sluzbu. No ked uz mam dat vyssiu sumu,chcela by som ozaj osvedceny typ

aiana24
6. aug 2023

Potrebujete na robenie stavy? My mame taky ze odstavovaciu cast nema kovovu, aby sa nenicili vitaminy. Ale odpadu tiez vychadza vela, to hy nebolo pre vas dobre odporucanie. Inak, ja ten odpad vyuzivam dalej, napr. pridam do chleboveho cesta alebo dam med a vyformujem gulicky ako dezert.

danielockazihlavka
13. aug 2023

Hurom slow juicer mám,je to šnekový dostavovač. Mala som aj odstredivylý, veľa penil. Tento najprv potravinu pomelie a potom vytlačí šťavu. Záleží aj od toho, čo všetko CHCEŠ odšťavovať. Šnekové zvládnu aj listy odšťaviť.