Dočasné žalúzie
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť dočasné žalúzie ktoré sa len nalepia zvnutra na rám okna ale aby sa nepoškodil alebo aby tam po odstránení nezostali ulepene škaredé flaky. Potrebujeme totiž dočasné riešenie na predávaný dom pokým zateplíme a vyrobia sa nám exteriérové.
Za typy ďakujem 🫶🏻
Kúp rolety co sa zavesua na okno bez vŕtania...lacna alternativa
Tie den a noc vieš len zakvačit na rám okna, nemusia sa tam dávať tie lepky, bude to držať aj tak .
Závesy ani záclony nechceme tak preto hľadám riešenie. Žalúzie ani nemusia byt moc zatemňovacie len aby nám nebolo vidno v noci do izieb… pozerala som tie z ikei a asi ich skúsime, ďakujem 🫶🏻
Závesy ani záclony nechceme tak preto hľadám riešenie. Žalúzie ani nemusia byt moc zatemňovacie len aby nám nebolo vidno v noci do izieb… pozerala som tie z ikei a asi ich skúsime, ďakujem 🫶🏻
@tezenis tie co je tu link sme mali a aj zatemnili. Na tu chvilu vydrzali. Nebola so. Ochotna viac investovat. Deti zavesy nechceli, tak docasne to posluzilo.
Ahoj, my mame tienenie riesene od firmy Isotra. Vies kupit aj taketo "docasne" nieco, myslim, ze su to plisse alebo den a noc, ktore sa daju upevnit tak, ze len na ram okna sa uchytia.

My sme take mali z ikea.
Potrebovali sme ked sme sa nastahovali a namontovali nam vonkajsie.
Este je riesenie zatemnujuce zavesy.