icon

Doska na žehlenie s košmi

5. sep 2023

Da sa zohnat nieco taketo aj na Slovensku? Nasla som to iba na zahranicnych strankach

Doska na žehlenie s košmi
nyusika
5. sep 2023

odpoved nepoznam.\
aler zaujima ma, na co je toto dobre ?
ved ta zehliaca plocha je uplne mala. a do tych kosov ide vyzehlena, ci este pokrcena bielizen ?

autor
5. sep 2023

@nyusika podla mna dostacujuca a do kosov este pokrcena

moonlight1210
5. sep 2023

Ja by som pred kupou zvazila, ze ten vyberaci priestor z kosov vyzera neprakticky, ak bude pradlo uz iba na dne kosa. Hlavne drobnejsie pradlo. Natahovat sa k tomu az dole cez ten otvor.
Mozno sa ale doska da odklopit ako veko.

autor
5. sep 2023

@moonlight1210 ano da sa to odklopit a aj kose vybrat, su na hacikoch

maranta_leuconeura
5. sep 2023

Mam takto jeden kos na ,,ciste" pri normalnej zehluacej doske vedla kosov na spinave. Co nejde do skrine rovno (napr tricka nezehlim, spodne pradlo, svetre a pod, rovni ukladam) hodim vyprate do kosa a ked mam cas ozehlim. Ma vyznam pre teba mat tri priehradky?

vroni
5. sep 2023

Ja žehlenie milujem, ale toto je podla mňa blbosť. Do tých pytlikov prádlo nenaskladas, akurát sa dokrci ešte viac a ty máš výškovo nenastavitelnu žehliacu dosku bez odkladacieho priestoru na žehličku. Ze sa pri tej skrinke nebude dat zvlášť príjemne stat je ďalšie mínus. Ja by som skôr volila žehliacu dosku s policou, kde môžem dať kos s nevyzehlenym prádlom, pripadne tam uložiť vyžehlene. Také niečo ako na obrázku.