icon

Dvere do vane

katenka2
23. feb 2022

dievcence, mate, prosim, niektora skusenost? Stranka umaju krasnu, ukazok hromadu a samozrejme aj inzeraty. Vypada to ale velmi pekne a mne by sa veru takato uprava prevelmi zisla. Sprchovy kut vlastne nie je kam umiestnit a okrem toho, nemam silu nechat prerobit a rozbit celu kupelku. Neviem, ci tu mozem prilozit link na ich ponuku, aby som nebola povazovana za nejakeho sprostredkovatela, alebo dohadzovaca. Ale prilozim aspon jediny obrazok. Vraj sa aj vana moze normalne naplnit a pouzivat a nepreteka

Dvere do vane
katenka2
autor
23. feb 2022

aha a este taka dolezita "malickost", ktora sa nikde neuvazda - cena! Ak niekto mate namontovane, co vas to vyslo? Dakujeeeeem

naobedbuduspagety
23. feb 2022

@katenka2 vaňa sa dá normálne používať. Dvierka tesnia dobre aj keď sa napustí. Inak sa to volá bezbariérová vaňa, my sme mali moderňejšiu vyšla nás na 2000e.

katenka2
autor
23. feb 2022

@naobedbuduspagety ufff, vyrazila si mi dych 😨. Ale to bola cena aj s vanou, ano? Tuto ponukaju iba montaz dvierok do kazdeho druhu vane...

naobedbuduspagety
23. feb 2022

@katenka2 do každého druhu vane to nie je vhodné, to trochu zavádzajú. Nám hovorili, že je lepšie kúpiť celú vaňu ako nechať montovať len dvierka, cenovo sa to dorovná novej vani. Vane sú aj lacnejšie od tej našej

katenka2
autor
23. feb 2022

@naobedbuduspagety dakujem krasne za Tvoj cas, hoci teda...nepotesila si ma 😔. Sme obaja dochodci tak na hrane a toto je ozaj palka za vanu. Ci uz som 100 rokov nic nekupovala?! 😖

katenka2
autor
23. feb 2022

dievcence, nenajde sa nik, komu len dvierka robili? hmmm? Ak ano a nie je to tajomstvo, kolko vas to stalo?

katenka2
autor
23. feb 2022

@naobedbuduspagety Brrrr, nasla som nakoniec cenu aj na nete - dvere do STAREJ VANE - 2100€. Tak to budeme bez dveri, nic sa neda robit 😢

naobedbuduspagety
23. feb 2022

@katenka2 nové vane sú aj okolo 1000 e, ale aj to je dosť.

katenka2
autor
23. feb 2022

@naobedbuduspagety hej a znamena to presne comu som sa chcela vyhnut, rozbit dlazdice a vsetko vymenit....

arrram
24. jún 2022

@katenka2 ahoj, dali ste si robit dvere do vane? Ci ste prerobili kupelnu? Uvazujem aj ja nad dverami, ale nikde neviem najst cenu?

katenka2
autor
24. jún 2022

@arrram ahoj, ani jedno, ani druhe ☹. Zatial obstreky pomohli trocha kolenam, ale aj po ostatnych strankach som na tom zdravotne tak mizerne, ze nezvladnem ani minimalne upravy v dome, takze stale vliezam do vane po starom. Inak ta cena 2000 e suhlasi, hoci teraz uz ani neviem-neviem, ci by to nebolo viac 😨 To je fakt na hlavu....

arrram
25. jún 2022

No ja bohuzial do vane nevleziem, nosi ma manzel na rukach, aj po 25 rokoch manzelstva 🤣, ale treba to nejako inac uz vyriesit 😟

evi35
9. sep 2022

@katenka2
Môžem len odporučiť! Dvere do vane si dala vyhotoviť naša starká, ktorá si firmu zavolala na základe montáže dvierok do vane u jej susedov v byte. Zamestnanec firmy prišiel po telefonickej dohode, všetko pomeral a o štyri týždne prišli na montáž. Za necelých 8 hodín mala starká dvere do vane, teraz ich používa už viac ako rok a všetko funguje dokonalo. Prístup super, dvere uľahčili vstupovanie do vane a zvýšili bezpečnosť, cena troška vyššia. Starkú vyšli dvere 1800€ mala však informáciu, že do 1900€vykonajú celú montáž kdekoľvek na SR alebo ČR so všetkým. Môžem len potvrdiť, že toto dodržali, zlikvidovali odpad a aj po sebe upratali v kúpeľni. Za mňa a starkú veľká spokojnosť majú aj pomerne veľa pozitívnych recenzií na google od klientov s fotografiami priamo v kúpeľni.

zuzike6
2. feb 2023

@evi35 dobrý deň, môžem vás poprosiť o kontakt?