icon

Vanička pre novorodenca

dompod
12. jan 2015

Ahojte babulky. Vedeli by ste mi poradit aka vanicka je najlepsie kupit pre novorodenca? Problem mam v tom ze na byte mame malinku kupelnu a sprchovy kut. Poradili by ste mi? Popripade dali link na stranku??? Dakujem

vebinka
•
12. jan 2015

@dompod ahoj niekde na nete som nasla uz aj takr nafukovacie vanicky asicpresne pre pripad maleho priestoru v domacnosti. Skus pogooglit a urcite nieco najdes. Alebo potom existuju este kupacie vedra tie najdes skorocna kazdom detskom eshope. Urcite je to skladnejsie ako velka vanicka.

jajka71
•
12. jan 2015

ked tu tie priestori tak limitujuce, tak treba kupit vedierko na kupanie na tie prve mesiace, co setri priestor a je to pre mnohe deti prijatelnejsie, lebo im to viac pripomina priestor v brusku /vraj/🙂

bambinecko
•
12. jan 2015

my kúpeme už 19 mesiacov v takej mini "vaničke", bol to set kôš na prádlo a tento lavór, spolu do seba zapadajú. kôš využívam aj na prádlo, ale keďže takmer každý týždeň cestujeme, balím do neho malého veci, strčíme ho do vaničky, spolu do kočíka a tak do auta. a býva to položené na práčke, tam to nezavadzia

chovancova27
•
12. jan 2015

@dompod ja som mala pri prvom kýblik, Tummy Tub, a bola to najlepšia vec na svete🙂 pri druhom tiež určite kúpim, zaberie málo miesta, je to prirodzené pre bábätko, malý ho miloval, do pol roka sa tam máčal🙂

katkasofi
•
12. jan 2015

@dompod prebalovací pult s vaničkou...my ho budeme mat v obývačke pri krbe, uložím tam aj vecičky, presuniem na kolieskach kde chcem. Mala som tak pri oboch deťoch...

tdz
•
12. jan 2015

ahojte my máme nafukovaciu vaničku, je to super pretože sa ľahko schová a ľahko aj vytiahne, my ju máme u babičky ako pohotovostnú a je to super vynález. Našli sme ju napr na tejto stránke
http://www.kociky.sk/kupanie/kupanie/vane/nafuk...

korra
•
2. mar 2015

celkom malu a spratnu vanicku maju v ikei. Nestoji ani majland. Alebo vedierko kupacie. My sme vanicku vyuzili tak 6 tyzdnov. Potom sme presli na klasicku vanu.