Aktuálne skúsenosti s vysávačom Dyson V15 a V12
Ahojte. Zvažujeme kúpu vysávača Dyson, konkrétne bud v15 submarine alebo v12 submarine. Na alze je však dosť vysoká reklamovanost podľa mňa. Máte nejaké aktuálne skúsenosti? (nakoľko sa vraj presunula výroba a tieto nové sa viac kazia).. Ako dobre saje.. Resp ma zaujíma umývacia hlavica nakoľko sme chceli niečo čo nemá klasický Mop ale nejakú takú rotacnu hlavicu ktorá reálne aj niečo umyje nie len povytiera. Poprípade nemáte skúsenosti s inou značkou? Páčila sa mi rowenta x force no tá má vraj len klasický mop
Ďakujem za každú skúsenosť, radu 🙏
Ja som tiez zvazovala dyson no nakoniec som sla do lacnejsej verzie a to rowenta 14.60 a som max spokojna
@klarissa25 umýva dobre?

Tiež som zvažovala Dyson submarine v15. Odradili ma recenzie na reklamovanosť kade tade čo som čítala, aj tu.
Nakoniec som kúpila Philips 8000 series, a som mega spokojná. Áno, má " handričku" na mope, ale to mi nijak nevadí. Prepláchnem ju a umývam ďalej. Alebo vymením za druhú.