icon

Elektrický hrniec pre internát

jaja1979
4. apr 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosť s takýmto nejakým hrncom? Chcem pre dcéru niečo také na internát,keďže internátna kuchynka obsahuje len dvojplatnicku bez akéhokoľvek vybavenia na cca 50 studentov...Máte skúsenosť s inými značkami? Alebo je to blbosť a bude na to len sadať prach
...? Ďakujem pekne

Elektrický hrniec pre internát
jarkaslck
4. apr 2025

Ahoj, ja som mala na internate Remosku, a to bolo skvele, vedela som si v tom upiect maso, zemiaky, zapekat. Su mensie aj vacsie. Teraz uz mam taku verziu, ze aj tlakovu pokrievku ma, v hrnci sa da normal varit.... tak to by som poradila pozriet.

madeincssr
4. apr 2025

@jaja1979 nie su velke tepelne spotrebice na internate zakazane? Moze to byt nielen z dovodov poziarnej bezpecnosti, ale aj z dovodu nedostatocne dimenzovanej elektrickej siete/vodicov (keby si viaceri na jednej faze pozapinali spotrebice s prikonom 1000 - 2000W), resp. isticov?

jaja1979
autor
4. apr 2025

@madeincssr aha, dobrá otázka... To jej dam zistit...dakujem

zalka
4. apr 2025

@jaja1979 ináč len taka otázka... Aké vybavenie by mala mať kuchynka?
Ak by tam boli erarne hrnce dokázala by si v nich variť? Lebo ja nie... Každý študent mal za našich čias svoje hrnce a panvicu a riady.

jaja1979
autor
4. apr 2025

@zalka no, netvrdím, že tam má byť extra vybavenie, ale dvojplatnicka a jeden antikorovy mikro drez plus batéria a pracovná plocha v dĺžke jeden meter pre 50 dospelých je fakt zúfalé. Nič viac v tej kuchynke nie je. A to som si myslela, že od mojich čias sa to aspoň trochu pomenilo. Ale toto sa nezmenilo od čias štúdií mojho otca, a to myslim vážne, bohužiaľ. Preto pozerám iné alternatívy.

maranco
4. apr 2025

@jaja1979 Rozhodne mancini stránku ani nepozeraj sú to podvodníci a z Číny by som nekupoval elektrický hrniec.
https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/internetovy-obchod-mancini-sk/

zalka
4. apr 2025

@jaja1979 no si vezmi kto by tie erarne hrnce umýval a co by v nich skončilo... Z toho titulu by som nepoužívala. A stačí na to aby uvarili. Prípadnú vodu zliali do drezu...

blsa
4. apr 2025

To je na internátoch asi štandard , že tam nie je žiadne iné vybavenie. Dcére sme kúpili jeden hrniec s pokrievkou, jednu panvicu + základné veci do kuchyne nožík, denko, príbor, tanier, misku na polievku/müsli, pohár, hrnček utierku, hubku, malu fľašku jar, utierku ... a aby si to mala ako do kuchynky odniesť má to všetko v malej bedničke /alebo veľká dóza, alebo tacka/ + tam má olej a zoberie si tie suroviny z čoho ide variť. V kuchynke uvarí, naloží si na tanier, umyje za sebou riad a všetko si zoberie na izbu a tam sa naje. + Na izbe má kanvicu na čaj, kávu, vifonku... Nie je to nič extra, ale dá sa. Minulý rok si vzala už aj panigril - to mala na izbe, robila si v tom sendviče, tortilly, veľmi si to chválila. A tento rok má už aj teplovzdušnu fritezu /nie je dovolená, musí ju skrývať, ale oni majú kontroly vždy vopred ohlásené , dúfam že ju kôli tomu nevyhodia z internátu, lebo bude pod mostom/ tak to je už internátny luxus 🤣 dokonca aj koláčik si upečie. Na začiatku som jej na izbu núkala aj mikrovlnku, ale to nechcela. Neviem aku máš predstavu, čo by si v takom hrnci varila? Polievky?

marca12
4. apr 2025

Najskor zisti,ci vobec mozu pouzivat elektricky hrniec. Za mojich cias bola aj remoska na tajnasa.

zuzinka888
4. apr 2025

Ak je to strediskolsky internat tak asi nepovolia. Nasa nemoze mat ani lampičku na stol ak nie je baterky. O zehlicke na vlasy moze len snivat. A po poziary v Nitre im mozno aj "mobily nabijat zakazu"🙈. Podpisovali sne speci tlacivo ze mat spotrebice je povazovane za hrube porusenie domoveho poriadku a hrozi vyhadzov.

blsa
4. apr 2025

@zuzinka888 keď píše, že pre 50 dospelých tak asi vysokoškolský. Naša má obmedzenie že do 700 vatov

zuzinka888
4. apr 2025

@blsa v uvodnom pise iba o studentoch. Necitam komentare- nie je to povinne.

margotka17
5. apr 2025

@jaja1979 a čo taký sendvicovac, hriankovač, waflovac, že by si vedela raňajky a večeru nejaký narýchlo spraviť?