Fakt dobrá práčka
Poraďte práčku mám si vybrať zo značiek LG,AEG,Samsung,Philco do 700€ (mali sme beko a zacala nam prepustat cez bubon nejaka suciastka mazivo takze veci mame znicene) tak aj cosa kazivosti tyka ma to hlavne zaujma
nie je to ani jedna z tych tvojich znaciek, ale my mame bosch a sme spokojni. rovnako aj kamoska
Bosch a 100% spokojnost … starsi model ale vynikajuci
Ja mam pracku aj sušičku Siemens a som maximálne spokojná. Práčku mam 11 rokov. Philco mam umývačku tiež už 11 rokov a bez problémov.
LG na 9kg s parnym pranim
Mám práčku LG už 5 rokov a som spokojná. Tento rok som si kúpila aj sušičku LG a tiež som s ňou spokojná.
Do 700€ to bude mozno problem, pozrela by som Bosh, Siemens (co je vlastne Bosh), AEG, Electrolux (co je vlastne AEG)
Ja mam momentalne whorpool uz 9rokov nestala ani 300 eura a+++..teraz chcem nieco ine skusit asi pojdem do aeg alebo toho philca
Najlepšie sú Bosch a AEG. A áno Bosch a Siemens sú jedna firma aj fabrika. Electrokux je tiež dobrý.
aeg, prip. elektrolux
a 1500 ot.

Ja tiez pokukujem po novej..minule tu jedna chvalila Philco tak neviem nepoznam velmi ludi ktory naju tuto znacku praciek. Ja mam chladnicku philco uz 10 rokov. Mne sa vyber zuzuje kedze mozem len pracku plnenu zhora