Farebné inšpirácie pre vašu novú kuchyňu
Ahojte prosím ukážte ako inšpiráciu svoje kuchyne vo farbe. Páči sa mi zelená a veľmi o nej uvažujem 🙏 ďakujem všetkým
@slavomira236 s údržbou si spokojná? Neokukala sa ti kuchyňa? Každý má straší že ma to omrzí že mám dať bielu lesklú ale tu má každá druhá domácnosť no
Mam ma modro-bielu a aj po rokoch je to fajn.
Mam ju 10 rokov vetsinu dna som v kuchyni a zatial mi nevadi. Ked ma omrzi vymenim len dvierka. Korpus je svetle kapucino takze dopasujem hoci co
@meganka13 Ukazkovo zladena kuchyna. Farba, kachlicky, uchytky, relief na dvierkach a tie presklenne vrchne dierka a ta drevena doska. Velmi pekne, aj ked vobec nie moj styl.
Pekná zelená, taká tlmena, by bola pekná. A po čas
e sa opozerá každá farba. Ja som vsadila na mdlu pieskovosive dvierka s čiernou doskou. A vyzerá to skvele. Mala som na nich zelenú fóliu aj tá sa mi celkom páčilq 🙂
Kuchyňa je z Decodomu, je to typ Manila a odtieň tam majú označený ako Plower mat, v predajniach majú vzorky všetkých odtieňov, najlepšie vidieť reálnu farbu
Ďakujeme, príjemné vyberanie 🙂

Ja mam kombinaciu lesklu..nefotim celu mam tu bordel. Vrch je zeleny spodok taky marhulkovy.