icon

Farebné inšpirácie pre vašu novú kuchyňu

27. feb 2024

Ahojte prosím ukážte ako inšpiráciu svoje kuchyne vo farbe. Páči sa mi zelená a veľmi o nej uvažujem 🙏 ďakujem všetkým

slavomira236
27. feb 2024

Ja mam kombinaciu lesklu..nefotim celu mam tu bordel. Vrch je zeleny spodok taky marhulkovy.

autor
27. feb 2024

@slavomira236 s údržbou si spokojná? Neokukala sa ti kuchyňa? Každý má straší že ma to omrzí že mám dať bielu lesklú ale tu má každá druhá domácnosť no

viestta
27. feb 2024

Mam ma modro-bielu a aj po rokoch je to fajn.

nelca84
Autor odpoveď zmazal
meganka13
27. feb 2024

Ja mám matnú zelenú a nemenila by som, nič na nej nevidno. Foto ešte z montáže. Návštevám sa páči

slavomira236
27. feb 2024

Mam ju 10 rokov vetsinu dna som v kuchyni a zatial mi nevadi. Ked ma omrzi vymenim len dvierka. Korpus je svetle kapucino takze dopasujem hoci co

andreatytler
28. feb 2024

@meganka13 Ukazkovo zladena kuchyna. Farba, kachlicky, uchytky, relief na dvierkach a tie presklenne vrchne dierka a ta drevena doska. Velmi pekne, aj ked vobec nie moj styl.

lussyita
28. feb 2024

Ahoj, my sme kúpili takúto, len sme ju potrebovali do tvaru L, ešte to ale nemáme úplne dokončené

zazka666
29. feb 2024

Pekná zelená, taká tlmena, by bola pekná. A po čas
e sa opozerá každá farba. Ja som vsadila na mdlu pieskovosive dvierka s čiernou doskou. A vyzerá to skvele. Mala som na nich zelenú fóliu aj tá sa mi celkom páčilq 🙂

annlis
18. apr 2024

@meganka13 prosim nahodou neviete co je to za odtien? Planujem kuchynu, podoba sa mi to na rehau Mint Cloud odtien, ako chcem ja, ale teda nie som si ista. Dakujem

meganka13
18. apr 2024

Kuchyňa je z Decodomu, je to typ Manila a odtieň tam majú označený ako Plower mat, v predajniach majú vzorky všetkých odtieňov, najlepšie vidieť reálnu farbu

annlis
18. apr 2024

@meganka13 super dakujem krasne za odpoved. Pojdem si to pozriet tam 😊 mate to krasne!!!

meganka13
18. apr 2024

Ďakujeme, príjemné vyberanie 🙂