Fotovoltaika - stredné Slovensko
Ahojte. Tí, čo ste si dávali montovať fotovoltaiku u koho ste to realizovali? Ste spokojní? Na čo si treba dať pozor?
Ďakujem za každý podnet 😊
@lenocka8894 áno cez dotáciu
@misisika ale uz ste o nu ziadali? Schvalili vam ju? Vedeli by ste mi dat nejake blizsie info? 🙏
@misisika my si dávame cez ZSE a všetko vybavujú ony za nás.. už len čakáme na inštaláciu
@denisa0504 ja som tiez poslala uz piadavku do sse...a schvalili vam dotaciu 60% ci 95%? Ako dlho to vsetko trvalo?
@denisa0504 ahoj prosím ta, aj my chceme dávať cez elektrárne ale už som 5x poslala žiadosť a nikto sa mi neozval. Vedela by si mi poslať nejaký kontakt prosím.
Keď idem na pobočku povedia mi že mám čakať ale potrebujeme to kvôli kolaudácii. Takže sa ti šot súri.
Ďakujem 🥰
@mirinda2106 už som to v jednej téme napísala, že reklama je bez platenej registrácie zakázaná, tak prestaň a nekšeftuj tu.
@misisika ahoj už mate fotovoltaické panely? My zvazujeme a zatial sa nam ozvali z SSE a pan co na to sprostretkovava je z firmy 1plus1 a chcu od nas 400,- za vytvorenie projektu... Aj vy ste mali takuto skúsenosť?
@kotatko201 ahoj. Áno, panely už rok slúžia. Nie, za projekt od nás nikto nič nežiadal.

@misisika idete cez dotaciu alebo nie?