Garáž alebo kôlňa s prístreškom
Caute, riesime taku dilemu. Potrebujeme garaz, ale nevieme sa rozhdonut ci dvojgaraz s priestorom na bicykle, kosacku, naradie a kadeco (cize predlzena o 3-4 metre). Alebo kolnu a k nej pristresok pre dve auta. Cenovo tam nie je nejaky brutalny rozdiel, aby nas ovplyvnovala.
Stretla som sa s nazorom, ze kolnu s pristreskom aby pozemok posobil vzdusnejsie. Uprimne nenapadlo mi to, a tak cakam nejake nazory co by ste si vybrali vy a preco. Foto v komentaroch. Ta kolna bez garazovych dveri samozrejme.

zalezi aky velky pozemok mate, teda, ja by som sa podla toho rozhodovala. Ak maly, tak pristresok, ak velky, tak kludne aj garaz. Suhlasim s nazorom, ze na malom pozemku pristresok posobi vzdusnejsie
Davat auto/a stale do garaze a vyberat ich po case cloveka prestane bavit. Pristresok je super vec (v lete aj v zime). Da sa v sezone jar-leto-jesen vyuzit aj na vsakovake majstrovanie - clovek je chraneny pred dazdom a upekom.
Na druhej strane, ked jedno z aut vyuzivate velmi zriedka, v garazi by bolo chranenejsie.
Ja hlasujem za kolnu (co najvacsiu) s pristreskom pre dve auta. Alebo tak ako je na obrazku - kolna, jednogaraz aj dvojpristresok. Raz budete mozno mat [e]moto (skuter), ebajky, deti/vnucata vsakovake traktory ci elektroauticka...
Dala by som garáž, len kvôli poveternostným vplyvom. Ináč by stačil aj pristresok
Garáž kvôli garážovaniu auta a tiež uskladneniu vecí, ktorých sa okolo domu nazbiera požehnane. Ak nebudete mať pivnicu, tak určite garáž. Brat nechcel ani pivnicu, ani garáž a už si dostaval jeden domček na bicykle, kosačku, veľké náradie a ďalšie a teraz zase dostavuje ďalší domček ako kôlničku na malé náradie, plus samozrejme má prístrešok na dve autá. Stálo ho to už viac ako garáž.
Nemame pivnicu, veci mame teraz na povale, obrovskej terase alebo uskladnene u nasich (elektro auticko).
Kolnu chceme presne na tieto serepeticky - bajky, kosacku, naradie. Do kolne bude dotiahnuta aj voda aj ele. A chcem tam minimalne vylevku.
Otazka druheho auta je zatial aj u nas otazkou, ci ho vobec potrebujeme, zatial ho ale mame. Ak bude viac stat ako jazdit, tak predame. (Rozumej ak sa na nom pojde 1x za mesiac).
Dakujem za komentare, pomaha my to premyslat ☺️